Μία σύγχρονη πρόταση διαμονής έρχεται σε λίγες ημέρες στην Αθήνα: Το νέο Heritage Hill Hotel στο σταθμό Φιξ!

Μία σύγχρονη πρόταση διαμονής έρχεται σε λίγες ημέρες στην Αθήνα: Το νέο Heritage Hill Hotel στο σταθμό Φιξ!

Η SWOT | Hospitality Management Company ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του νέου ξενοδοχείου Heritage Hill στην Αθήνα.

Το ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του στις 15 Φεβρουαρίου με τη SWOT να έχει αναλάβει τη διαχείριση λειτουργίας του.

Το Heritage Hill βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού 61, σε απόσταση αναπνοής από το σταθμό του μετρό Συγγρού – Φίξ, το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, τη Στέγη Γραμμάτων & Τέχνων , το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, αλλά και το μουσείο της Ακρόπολης που απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια.

Το νέο city hotel, είναι κατηγορίας 4* (αστέρων) με 35 δωμάτια υψηλής αισθητικής και μία πολυτελή Lifestyle Suite με μοναδική θέα στην Ακρόπολη.

Η αίθουσα συσκέψεων χωρητικότητας 16 ατόμων προσφέρεται για επαγγελματικές συναντήσεις με πλήρη οπτικοακουστικό εξοπλισμό και υποστήριξη. Ο συγκεκριμένος χώρος θα φιλοξενεί επίσης σεμινάρια winetasting και wine pairing, από επαγγελματίες του χώρου, αναβαθμίζοντας έτσι την εμπειρία φιλοξενίας.

Ένα σύγχρονο γυμναστήριο προσφέρεται για την καθημερινή άσκηση των επισκεπτών, ενώ το bar / restaurant στο lobby του ξενοδοχείου δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα χαλάρωσης και απόλαυσης των γεύσεων και των αρωμάτων.

Το μενού του ξενοδοχείου ξεχωρίζει και προσφέρει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα νότα στη διαμονή του κάθε επισκέπτη. Με σκοπό τη σύνδεση με την ιστορικότητα της περιοχής και του εργοστασίου της μπύρας Φιξ το ξενοδοχείο, προσφέρει παραδοσιακά πιάτα ημέρας και μενού κρύων πιάτων, ειδικά σχεδιασμένα, συνδυάζοντας μια ιδιαίτερη εμπειρία γεύσεων με ποικιλίες μπύρας από όλη την Ελλάδα.



Kρατήσεις & περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ.: +30 216 939 7700 | E-mail: info@hhhotel.gr | Website: www.hhhotel.gr

Facebook | Instagram

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter