Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Μία ώρα μπροστά τα ρολόγια την Κυριακή - Οι νέες ώρες κοινής ησυχίας

Η αλλαγή της ώρας, τα ξημερώματα της ερχόμενης Κυριακής και η μετάβαση στο θερινό ωράριο, επηρεάζει και τις ώρες κοινής ησυχίας, όπως μας ενημερώνει η Ελληνική Αστυνομία, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.

«Εσύ σέβεσαι τις ώρες κοινής ησυχίας; Ενημερώσου και κοινοποίησε!», γράφει σε ανάρτησή της η ΕΛ.ΑΣ. για να γνωρίζουμε και να ενημερώσουμε με τη σειρά μας, για τις νέες ώρες κοινής ησυχίας.

Έτσι, από την 1η Απριλίου, οι ώρες κοινής ησυχίας θα είναι από τις 15:00 έως τις 17:30 και από τις 23:00 έως τις 07:00.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Κυριακής, οι δείκτες των ρολογιών μας πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα μπροστά και από τις τρεις να δείχνουν τέσσερις.

Μέχρι τότε, δηλαδή μέχρι και τη λήξη της χειμερινής περιόδου που ορίζεται από την 1η Οκτωβρίου έως τις 31 Μαρτίου, οι ώρες κοινής ησυχίας είναι από τις 15:30 έως τις 17:30 και από τις 22:00 έως της 17:30.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.