Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Απάντηση στην αγωγή

MIG σε όμιλο Αποστολόπουλου για την πώληση του Υγεία: Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα

“Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα”, απαντά η MIG στην αγωγή που κατέθεσε ο όμιλος Αποστολόπουλου κατά της διοίκησής της, καθώς και κατά της Τράπεζας Πειραιώς, ζητώντας να σταματήσει η εν εξελίξει διαδικασία πώλησης του νοσοκομείου “Υγεία”.

Σε ανακοίνωσή της, η MIG υποστηρίζει πως τα επιχειρήματα του ομίλου Αποστολόπουλου είναι αβάσιμα και πως ο δρόμος είναι ανοικτός εάν ο όμιλος επιθυμεί να καταθέσει υψηλότερη προσφορά σε σχέση με τα 0,92 ευρώ ανά μετοχή της CVC Capital Partners.

Σύμφωνα με τη MIG, ο όμιλος Αποστολόπουλου “έχοντας αποτύχει να αποκτήσει το 30% του ΥΓΕΙΑ στην τιμή των 0,45€ και αδυνατώντας προφανώς να επανέλθει με καινούρια δημόσια πρόταση σε τιμή υψηλότερη από τα 0,92€ που έχουν ήδη προσφερθεί, η "Εταιρεία Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε." με αβάσιμα νομικά επιχειρήματα επέλεξε την δικαστική οδό για λόγους εντυπώσεων”.

“Εάν το πραγματικό ενδιαφέρον της "Εταιρείας Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε." είναι η εξαγορά του ΥΓΕΙΑ, ο δρόμος είναι πάντα ανοιχτός για την προσφορά υψηλότερου τιμήματος σε μετρητά”, αναφέρει η MIG και καταλήγει: “Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα”.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.