Μικρή παράταση στην υποβολή δηλώσεων πόθεν έσχες

Παράταση λίγων ημερών πήρε η υποβολή δηλώσεων πόθεν έσχες με βουλευτική τροπολογία που συμπεριλήφθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής λόγω ανάγκης αναβάθμισης του συστήματος της γενικής γραμματείας πληροφορίακών.

Με τροπολογία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Παπαφιλίππου, η οποία έγινε δεκτή από τον Δ. Βίτσα στο υπό συζήτηση και μετέπειτα ψήφιση νομοσχέδιο του υπουργείου του, η έναρξη της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης μετατίθεται από τις 4 Ιανουαρίου του 2019 στις 18 Φεβρουαρίου. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαρτίου.

Η αιτία της παράτασης προκύπτει από το αίτημα της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων, η οποία ζήτησε περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση της διαδικτυακής ηλεκτρονικής εφαρμογής (www.pothen.gr).

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.