Μικρό συλλαλητήριο, με Χρυσή Αυγή και Κατσίφα (λεπτό προς λεπτό) – Photos και video

Μικρό συλλαλητήριο, με Χρυσή Αυγή και Κατσίφα (λεπτό προς λεπτό) – Photos και video

Mε σημαίες, πατριωτικά τραγούδια και εμβατήρια οι διαδηλωτές κατέφτασαν στο Σύνταγμα για το συλλαλητήριο της Μακεδονίας. Ωστόσο παρά την πανελλήνια κινητοποίηση οι συγκεντρωμένοι δεν ξεπερνούν τις 45.000. 

Παντού υπάρχουν τρικάκια της Χρυσής Αυγής αλλά και της Νεολαίας της Χρυσής Αυγής, ενώ ακούγονται συνθήματα για τον Κώστα Κατσίφα, όπως “δεν σε ξεχνάμε ποτέ” και “Κατσίφα ζεις εσύ μας οδηγείς”. Στην εξέδρα ήταν και η αδερφή του ενώ οι παριστάμενοι ζήτησαν να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Στο Σύνταγμα βρίσκονται μερικές χιλιάδες διαδηλωτών, ανάμεσα τους και ο τραγουδιστής Πέτρος Γαϊτάνος.

Φυσικά ο παίζει και ξαναπαίζει για να τονωθεί το φρόνημα των συγκεντρωμένων, αλά και το τραγούδι του Γιάννη Μαρκόπουλου “Στη Μακεδονία του παλιού καιρού”… 

Λίγο μετά τις 2 έφτασε ο αρχηγός της  Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, συνοδευόμενος από 50 χρυσαυγίτες με κράνη και κουκούλες. Η ομάδα αυτή παρατάχθηκε μπροστά από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία». Λίγο  αργότερα ήρθαν όλοι οι βουλευτές με επικεφαλής τους Παππά και Κασιδιάρη. 

Διαβάστε επίσης:

Η επίσημη ανακοίνωση της ΓΑΔΑ «αδειάζει» τις εκτιμήσεις των διοργανωτών της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα

https://www.facebook.com/news247/videos/580839362363058/?t=9

Ζωντανά: Έπεισόδια τωρα στο Σύνταγμα όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το συλλαλητήριο για το Μακεδονικό

Gepostet von news247.gr am Sonntag, 20. Januar 2019

Στις 3 μμ σημειώθηκαν επεισόδια  μπροστά στη Βουλή, καθώς κουκουλοφόροι πέταξαν πέτρες προς την πλευρά της Αστυνομίας, που απάντησε με χημικά.

3.15: Ξαναφούντωσαν τα επεισόδια. Κουκουλοφόροι πετάνε πέτρες και καδρόνια στα σκαλάκια της Βουλής. Οι αστυνομικοί απαντούν με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου – λάμψης.

3.25: Στο βήμα ο ακροδεξιός δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος, που επιδοκίμαζε τον ξυλοδαρμό Μπουτάρη.

Από το συλλαλητήριο δεν μπορούσε να λείπει φυσικά και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

3.50: Σαμαράς για επεισόδια: «τα εκατομμύρια των Ελλήνων είναι και θα είναι κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. Οποία προβοκάτσια κι αν σοφιστούν, όσα δακρυγόνα κι αν ρίξουν ο λαός μένει όρθιος για τη Μακεδονία».


































Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter