Μιλάνε όλοι μιλά κι ο Μουρούτης

Μιλάνε όλοι μιλά κι ο Μουρούτης

Μπορεί_x000D_
ο λαός να τους έβαλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αλλά κάποιοι αμετανόητοι_x000D_
και νοσταλγοί της «ένδοξης» και μαύρης διακυβέρνησης Σαμαρά, δεν το βάζουν_x000D_
κάτω. 

Όπως ο Γ. Μουρούτης (σ.σ.: πολιτικό τέκνο του βουλευτή Μεσσηνίας) ο οποίος με άρθρο του (!!) σε μπλογκ, που εμφανίζεται ως γενικός διευθυντής, τα βάζει με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ γιατί δεν του άρεσαν (!!) ούτε τα θέματα, ούτε και η σειρά που έπαιξαν στο κεντρικό δελτίο τη βραδιά μετά τον τελικό του μουντιάλ. Μα κι αυτοί εκεί στην ΕΡΤ: δεν τον ρώτησαν προηγουμένως; Δεν μπορούσαν να του στείλουν τη σκαλέτα του δελτίου; 

Αφήνοντας στην άκρη τις γραφικές αιτιάσεις του πάλαι ποτέ ισχυρού άνδρα των υπογείων του Μαξίμου να δούμε τι ακριβώς δεν «ενέκρινε» ο σε ρόλο αρχισυντάκτη Μουρούτης. Δεν του άρεσε λοιπόν το δεύτερο θέμα που έπαιξε στο δελτίο της ΕΡΤ, την Κυριακή που μας πέρασε. Και ποιο ήταν αυτό; Η αποκάλυψη του Documento για το ρουσφετάκι του Σαμαρά στον Φρουζή της Novartis. 

Γι αυτό το θέμα ανέβηκε στα κεραμίδια της ιντερνετικής στρατόσφαιρας ο συνεργάτης του τέως πρωθυπουργού. Γι αυτό το «καυτό» θέμα για τον πολιτικό του «πατέρα» προέτρεψε (!!) τους τηλεθεατές τώρα που τελείωσε το μουντιάλ να βγάλουν από το τηλεκοντρόλ την ΕΡΤ. 

Την απάντηση βέβαια την έλαβε από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ (βλ. ΠΟΣΠΕΡΤ), αλλά πολύ αμφιβάλλουμε αν ίδρωσε το αυτί του. Για του Σαμαρά πάλι είμαστε σίγουροι: και σήμερα αν μπορούσε πάλι θα την έκλεινε. 

 Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για τα πρόσωπα που το 2013 – τότε ο Μουρούτης ήταν διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού- έριξαν μαύρο στην ΕΡΤ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter