Μιλάνε όλοι μιλά κι ο (πολιτικός) «φούσκας»

Μιλάνε όλοι μιλά κι ο (πολιτικός) «φούσκας»

Ακατάπαυστα εργάζονται (καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή) τα γαλάζια τρολάκια και τα παιδιά της «Ομάδας Αλήθειας» της ΝΔ.

Με αφορμή άρθρο του Κώστα Βαξεβάνη για την επικοινωνιακή και πολιτική τακτική που ακολουθεί η Φώφη Γεννηματά βγήκαν ξανά στις ρούγες και στους υπονόμους του διαδικτύου ακροδεξιοί και δεξιοί για να κάνουν αυτό για το οποίο έχουν εκπαιδευτεί: λάσπη, ύβρεις και επίδειξη αμορφωσιάς.

Και μέσα στον γενικό χαμό… τσουπ, πετάχτηκε και ο Μουρούτης.

Βγήκε λοιπόν το πολιτικό «ορφανό» του Αντώνη Σαμαρά και με ένα «πνευματώδες» σχόλιο πήρε κι αυτός θέση για τα δρώμενα. Φυσικά δεν έχει σημασία τι είπε ο πρώην συνεργάτης του Σαμαρά, αλλά αυτό που σίγουρα μπορεί κανείς να πει είναι: κοίτα ποιος μιλάει;

Ο άνθρωπος που επί (ένδοξης) εποχής Σαμαρά είχε «βαφτίσει» τα fake news «επικοινωνία».

Ο άνθρωπος που λέγεται ότι ήταν πίσω από τη διαβόητη «Ομάδα Αλήθειας», η οποία για χρόνια δρούσε για λογαριασμό της ΝΔ του Αντ. Σαμαρά.

Ο άνθρωπος επί των ημερών του οποίου στη ΝΔ άνθισε η «μονταζιέρα» που είχαν φτιάξει στα υπόγεια της Συγγρού και «μεγαλούργησαν» δεξιά και ακροδεξιά μπλογκ.

Ο άνθρωπος που το 2013, επί διακυβέρνησης Σαμαρά, πανηγύριζε για το μαύρο στην ΕΡΤ.

Ο άνθρωπος που μέσω του μπλογκ που διατηρεί «ζήτησε» πριν από λίγους μήνες από τους τηλεθεατές να βγάλουν από το τηλεκοντρόλ τους την ΕΡΤ…

Αυτό λοιπόν το πολιτικό στέλεχος που υπηρέτησε με πάθος και πίστη το καθεστώς Σαμαρά, αντί να κάνει την αυτοκριτική του, έχει το θράσος να παρεμβαίνει στα δημόσια πράγματα, εκ των οποίων παρεμπιπτόντως τα πιο πολλά μάλλον δεν τα καταλαβαίνει ή σκοπίμως τα διαστρεβλώνει… εις στο όνομα της επικοινωνίας. O tempora, o mores!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter