Μιλένα Αποστολάκη για Τέμπη: Το τείχος προστασίας γύρω από τον Τριαντόπουλο έχει γερά καθεστωτικά θεμέλια

Μιλένα Αποστολάκη για Τέμπη: Το τείχος προστασίας γύρω από τον Τριαντόπουλο έχει γερά καθεστωτικά θεμέλια

Οργισμένη δήλωση εξέδωσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη, αναφορικά με τις τελευταίες αποκαλύψεις σε σχέση με την επιχείρηση συγκάλυψης που όπως αποδεικνύεται έστησε η κυβέρνηση αμέσως μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.

Στη δήλωσή της η Μιλένα Αποστολάκη αναφέρει:

«Σύμφωνα με το πόρισμα της Επιτροπής Διερεύνησης Ανεξαρτήτων Εμπειρογνωμόνων Οικογενειών που βασίζεται σε βιντεοσκοπικό υλικό αμέσως μετά την τραγωδία στα Τέμπη εκτός πρωτοκόλλου και εν γνώσει του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, ξεκίνησε η αλλοίωση του τόπου του δυστυχήματος.

Πέραν αυτού έχουν περάσει δύο μέρες από τις αποκαλύψεις του τηλεοπτικού σταθμού Μega περί μυστικής σύσκεψης στις 3/3/23 κατά την οποία συμφωνήθηκε το μπάζωμα, με την παρουσία του κ. Τριαντόπουλου, του κ. Αγοραστού και του κ. Ξιφαρά και δεν έχει υπάρξει από την πλευρά της κυβέρνησης η παραμικρή διάψευση.

Η συστηματική και μεθοδευμένη συγκάλυψη από την πλευρά της κυβέρνησης συνεχίζεται. Το τείχος προστασίας γύρω από τον κ. Τριαντόπουλο και τους υπόλοιπους κυβερνητικούς αξιωματούχους έχει γερά καθεστωτικά θεμέλια.

Όμως η σχετική δικογραφία και πιθανότατα οι υπόλοιπες που θα διαβιβασθούν στην Βουλή συνιστούν ένα γεγονός με αυτούσιο νομικό, πολιτικό και ηθικό περιεχόμενο.

Το ΠΑΣΟΚ θα αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις που το Σύνταγμα , ο Κανονισμός της Βουλής ,αλλά πρωτίστως το χρέος απέναντι στη μνήμη των αδικοχαμένων συμπολιτών μας μας δίνει.

Η συγκάλυψη δεν θα περάσει.

Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter