Μιλιούνια ήταν τα… δέκα άτομα στη Βέροια για όσους φορούσαν «γαλάζια» γυαλιά (Photos & Video)

Μιλιούνια ήταν τα… δέκα άτομα στη Βέροια για όσους φορούσαν «γαλάζια» γυαλιά (Photos & Video)

Σαν τα μανιτάρια ξεφύτρωσαν πάλι τα fake news από τα «γαλάζια» ΜΜΕ με αφορμή την ομιλία του Νίκου Παππά στη Βέροια, το βράδυ της Τετάρτης.

Κάποια Μέσα Ενημέρωσης, με προφανή στόχο να δημιουργήσουν εσφαλμένες εντυπώσεις, έκαναν λόγο για… ακύρωση της ομιλίας του υπουργού ΨΗΠΤΕ και «σφοδρές» αντιδράσεις των πολιτών. Τελικά η ομιλία Παππά πραγματοποιήθηκε κανονικά και όσοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους στη Συμφωνία των Πρεσπών ήταν δέκα μετρημένοι άνθρωποι και όχι… μιλιούνια, όπως άφηναν να εννοηθεί. Το… καλύτερο; Τα συνθήματα που χρησιμοποίησαν οι συγκεντρωμένοι είχαν ξεκάθαρα αντιπολιτική και χρυσαυγίτικη χροιά…

Διαβάστε ακόμη: Παππάς: Μιλάω πρώτη φορά σε εκδήλωση που «έχει ακυρωθεί» – Επίθεση στα Fake News

Στο μεταξύ, τα συγκεκριμένα ΜΜΕ που κατέγραψαν τις αντιδράσεις των δέκα ανθρώπων δεν έστρεψαν την προσοχή τους στους δεκάδες ανθρώπους που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωσή τους και διέκοψαν την ομιλία του Νίκου Παππά με το χειροκρότημά τους.


Δείτε επίσης: Νίκος Παππάς: Δύναμη στην ακροδεξιά η ανοχή της αντιπολίτευσης και η προβολή από τη μιντιακή διαπλοκή

Χαρακτηριστική είναι η αναφορά δημοσιογράφου στο «inveria.gr», ο οποίος έγραψε: «Συγγνώμη που θα σας το χαλάσω, αλλά oi αντιδρούντες δεν ήταν εκατοντάδες. Μισή εκατοντάδα ίσως. Άλλωστε, απέναντι στην μπουρδολογία, υπάρχει πάντα το οπτικοακουστικό υλικό».

Σε κάθε περίπτωση, δεν περιμένουμε να συννεφιάσει για να πέσουμε από τα σύννεφα καθότι τα ίδια Μέσα Ενημέρωσης φρόντισαν να προεξοφλήσουν ότι η εκδήλωση είχε ματαιωθεί, χωρίς καν να ζητήσουν συγγνώμη για το λάθος τους. 

Παππάς στην ΕΡΤ: Οι ακρότητες αφορούν ένα διαρκώς μειούμενο κομμάτι του κόσμου με αντιπολιτικά χαρακτηριστικά

«Είναι προφανές ότι προτρέχουν. Η ομιλία μας έγινε κανονικά, ταξίδεψα αυθημερόν για να συμμετέχω στην ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή και χθες κάναμε μια πολύ καλή εκδήλωση στη Βέροια» ανέφερε στην ΕΡΤ1 ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, σχετικά με τα όσα ακούστηκαν για τις διαμαρτυρίες κατά την περιοδεία του στη βόρεια Ελλάδα.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει “πανικός στο Μαξίμου” και περί δημοσκοπήσεων, ο κ. Παππάς απάντησε ότι «εάν υπήρχε αυτή η πραγματικότητα θα αποτυπωνόταν, και δεν υπάρχει. Εγώ συνάντησα σε αυτή τη διήμερη περιοδεία ανθρώπους που, με τις θέσεις που είχανε για το Μακεδονικό, καθίσαμε και συζητήσαμε και μαζί για το πώς θα μπορούσαμε να εφαρμόσουμε πολιτικές που θα βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών. Και στη Βέροια είχαμε και τις περιοδείες μας, και τις συγκεντρώσεις μας. Οι ακρότητες οι οποίες συμβαίνουν αφορούν ένα διαρκώς μειούμενο κομμάτι του πληθυσμού, για να μην πω περιθωριακό. Χθες, έξω από τη συγκέντρωση ήταν 20 – 30 άτομα που φώναζαν το σύνθημα “Αλήτες, προδότες πολιτικοί”. Αυτό είναι ένα φασιστικό σύνθημα και θα πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν και την πρακτική των αντισυγκεντρώσεων και αυτό το σύνθημα. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter