Μιλόγεβιτς: «Ξέρω για τη φιλία Ερ. Αστέρα – Ολυμπιακού, αλλά…»

Μιλόγεβιτς: «Ξέρω για τη φιλία Ερ. Αστέρα – Ολυμπιακού, αλλά…»

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα και του Ολυμπιακού, που ως γνωστόν είναι «αδελφοποιημένοι» ετοιμάζονται για ματς-γιορτή αύριο (1/10) στο Βελιγράδι για των αγώνα των δύο ομάδων στην 2η αγωνιστική του Β’ ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, προπονητής των Σέρβων διαχώρισε τη φιλία από το παιχνίδι.

Δήλωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο Μιλόγεβιτς: «Αυτό είναι το πρώτο μας παιχνίδι μπροστά στο κοινό μας εναντίον ενός αξιόλογου αντιπάλου. Από πριν, γνωρίζαμε ότι όλες οι ομάδες του ομίλου ήταν δυνατές. Θα ετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο, θα είναι ένα θέαμα. Όπως και πέρυσι, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, με τη διαφορά ότι τώρα είμαστε πολύ πιο έμπειροι. Χρειαζόμαστε συγκέντρωση 90 λεπτών. Σε παιχνίδια όπως αυτό, το ένα λάθος ή η έλλειψη συγκέντρωσης μπορεί να κοστίσει. Δεν πρέπει να κάνουμε τα λάθη του αρχαρίου ή τα λάθη που κοστίζουν πολύ».

Πρόσθεσε ακόμη ο παλιός άσος του Πανιωνίου και του Παναθηναϊκού: «Ο Ολυμπιακός είναι μια εξαιρετική ομάδα. Εχουν ένα μεγάλο ρόστερ. Έδειξαν σοβαρότητα με τον Πέδρο Μαρτίνς. Δεν είχαν συμμετάσχει στο Champions League τα προηγούμενα δύο χρόνια, κάτι που είναι αδιανόητο για ένα τέτοιο σύλλογο. Έχουν μεγάλες προσδοκίες. Γνωρίζουμε τη φιλία μεταξύ των δύο εθνών, των δύο συλλόγων και των οπαδών. Αλλά όταν ξεκινήσει ο αγώνας, όλοι θα αγωνιστούν για τον εαυτό τους. Γνωρίζω τα πάντα περί των αδελφικών σχέσεων των δύο ομάδων και των οπαδών. Είμαι επικεντρωμένος στο παιχνίδι, γιατί γι’ αυτό είμαι υπεύθυνος. Θα ζητήσω από τους παίκτες μου να θέσουν τις περιστάσεις στην άκρη. Πρέπει να σκεφτούν μόνο τον αγώνα, δεν πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας”.

Ο Σέρβος ρωτήθηκε και για τον Γιώργο Μασούρα, τον οποίο είχε παίκτη όταν δούλευε στον Πανιώνιο: “Εκείνη τη χρονιά, όταν ήμουν στον Πανιώνιο ήρθε η ποδοσφαιρική του έκρηξη. Είναι ένα παιδί που ήρθε από χαμηλά και έφτασε μέχρι την Εθνική. Ό,τι έκανε, το πέτυχε χάρη στη σκληρή δουλειά του. Χαίρομαι γι’ αυτό το παιδί. Αν μπορούσα να γράψω κάτι, ο Γιώργος θα βρισκόταν σίγουρα σε αυτό το βιβλίο. Για να δείτε πώς επιτυγχάνετε το στόχο σας όταν εργάζεστε και ζείτε σωστά”.

Τέλος, για τον Ολυμπιακό είπε: “Έχουν μόνο τρεις Έλληνες στην ενδεκάδα, οι υπόλοιποι είναι ξένοι. Οι Πορτογάλοι και οι Ισπανοί κυριαρχούν, καθώς συνδέονται με την αγορά αυτή. Έχουν τη δύναμη να φέρουν μεγάλα ονόματα. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω έναν ή δύο παίκτες. Έχουν ένα σαφές στυλ παιχνιδιού και σχεδόν τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει. Ο προπονητής, ο κ. Μαρτίνς σφυρηλατεί ένα επιθετικό στυλ σε κάθε μέρος του αγώνα. Είναι μια πολύ συμπαγής ομάδα».

Καλωσόρισμα στο Βελιγράδι

Οι πρώτοι οπαδοί του Ολυμπιακού φτάνουν από σήμερα στο Βελιγράδι κι εκεί τους περίμενε μια έκπληξη, αφού σε ένα σημείο της Εθνικής Οδού λίγο πρι την είσοδο τη πρωτεύουσα της Σερβίας, οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα έχουν σηκώσει πανό σε μια γέφυρα και με το οποίο καλωσορίζουν τους φίλους του Ολυμπιακού. «Καλώς ήρθατε αδέρφια, Gate 7, Delije για πάντα», έγραψαν οι Σέρβοι οπαδοί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter