Μιλόγεβιτς: «Θα παρουσιάσουμε διαφορετικό πρόσωπο»

Μιλόγεβιτς: «Θα παρουσιάσουμε διαφορετικό πρόσωπο»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Βλάνταν Μιλόγεβιτς εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Ενωση θα παρουσιάσει τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το ματς στη Βοσνία στην αυριανή ρεβάνς με τη Βελέζ. Στο πρώτο παιχνίδι ο Δικέφαλος ηττήθηκε με 2-1 και η πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League περνάει από το ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιλόγιεβιτς:

-Τι διαφορετικό θα δούμε και σε πρόσωπα και σε νοοτροπία.

«Πρέπει να πω πως δεν ήμουν ευχαριστημένος σχεδόν από τίποτα από το πρώτο ματς. Ειλικρινά δεν το περίμενα. Το ποιες είναι οι αιτίες, εντάξει υπάρχουν δικαιολογίες, αλλά δεν θέλω δικαιολογίες. Δεν ήμουν ευχαριστημένος από… όλα. Προσπαθήσαμε μετά το ματς να διορθώσουμε κάποια πράγματα και πιστεύω θα παρουσιάσουμε τελείως διαφορετικό πρόσωπο».

-Τι χρειάζεται η ΑΕΚ αύριο…

«Από την αρχή θέλω να περάσω ένα στοιχείο ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Όταν παίζουμε ευρωπαϊκά ματς, που είναι πάλι διπλά, έχεις μια δεύτερη ευκαιρία. Με την αλλαγή του κανονισμού τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πρέπει να παλεύουμε για κάθε μπάλα, να έχουμε δύναμη, πειθαρχία, τρεξίματα. Όλα αυτά δεν τα είχαμε. Παίζουμε στην έδρα μας, είναι στοιχεία ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Ό,τι τακτική και να έχεις προετοιμάσει, είναι θέμα προσωπικής προσπάθειας. Πρέπει ο καθένας να κερδίσει μονομαχίες μπροστά και πίσω. Να βάζει πείσμα και πάθος, να παλεύει ο καθένας ξεχωριστά. Αν γίνει αυτό, θα είναι πιο εύκολα. Ελπίζω θα έχουμε αυτά τα στοιχεία».

-Για τους νέους παίκτες και την ετοιμότητα τους…

«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πολύ χρόνο. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, αλλά δεν έχουμε τώρα περιθώριο. Έχουν κάνει προπονήσεις, κάποια παιδιά ξέρουν το DNA της ΑΕΚ κι αυτό είναι πολύ σημαντικό ματς. Με ευχαριστεί που όλα τα παιδιά είναι αποφασισμένα και θέλουν να παίζουν. Αυτή τη στιγμή και με τις προσωπικές ομιλίες που θα κάνουμε θα καταλάβω περισσότερα, αλλά είμαστε αρκετά καλά».

-Για την παρουσία κόσμου στο γήπεδο

«Αν μας επηρεάσει αρνητικά η παρουσία του κόσμου, καλύτερα να μην ασχολούμαστε με το άθλημα. Οι φίλαθλοι σίγουρα έλειψαν. Ήταν το πρώτο ματς μετά από πολύ καιρό το προηγούμενο που παίξαμε σε καλή ατμόσφαιρα. Περιμένω τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Δεν θέλω να τους πω να κάνουν υπομονή. Χρόνο δεν έχουμε. Ελπίζω να έρθουν στο γήπεδο, να χαρούν, να κάνουμε πράγματα που ονειρεύονται. Έχω απαγορέψει στα αποδυτήρια τα μεγάλα λόγια. Δεν μου αρέσει να λέμε μεγάλα λόγια και να μη κάνουμε πράξεις. Ό,τι έχουμε να πούμε, να το πούμε στον αγωνιστικό χώρο»

-Το μεγαλύτερο λάθος στο προηγούμενο ματς

«Όλοι έχουμε τα πλάνα μας. Ό,τι πλάνο και να έχεις αν χάνεις όλες τις μονομαχίες, αν δεν έχεις ηρεμία, δε σου βγαίνει τίποτα, ό,τι και να προσπαθήσαμε να αλλάξουμε… Θέλω να το ξεχάσω αυτό το ματς. Κάθε ήττα που έρχεται δεν μου αρέσει, δεν είναι κάτι καλό. Αλλά πρέπει να είμαστε έξυπνοι, να έχουμε μάθει από τα λάθη».

-Για το γκολ που ακυρώθηκε στο πρώτο ματς

«Πάντα ξέρουμε τι φέρνει μια ήττα και τι φέρνει ένα καλό αποτέλεσμα στην ομάδα. Δεν θέλω να κρίνω. Σίγουρα δεν ήμουν ευχαριστημένος από την διαιτησία, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που είχαμε κάτι τέτοιο. Πήραμε πολλές εύκολες κάρτες, πολλά φάουλ που ήταν δεν ήταν. Αλλά αυτά είναι για μετά τα ματς, να έχουμε κάτι να λέμε. Το θέμα είναι πως δεν ήμασταν καλοί. Τελεία και παύλα».

Τους παίκτες της ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος δήλωσε:

-Σκέφτεσαι το γκολ που ακυρώθηκε στο πρώτο ματς;

«Ό,τι και να έγινε το έχουμε ξεχάσει. Είχαμε κακή βραδιά, κάναμε πολλά λάθη. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς πλέον. Να ξεχάσουμε τι έγινε, μέσα σε αυτά και το γκολ που ακυρώθηκε και τα λάθη της διαιτησίας».

-Για την περσινή σεζόν κι αν οι παίκτες έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα του ματς;

«Θα πάρει πολύ να μιλήσουμε για πέρσι. Πολλά προβλήματα, λάθη, απ΄ όλους. Απο εμάς, τον σύλλογο, την Λίγκα, όλα αυτά δημιουργούν μια κακή σεζόν. Τώρα αντιμετωπίζουμε ένα ματς για το οποίο είμαστε πιστεύω έτοιμοι. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο, το μόνο που σκεφτόμαστε είναι αυτό το ματς. Ό,τι και να έγινε πέρσι δεν το σκεφτόμαστε, αύριο είναι ένας τελικός. Πιστεύω θα είναι θετικό που θα έχουμε τον κόσμο και θα μας υποστηρίξουν. Σας διαβεβαιώνω πως είμαστε όλοι έτοιμοι και θα δείτε μια διαφορετική ΑΕΚ την Πέμπτη».

-Για την συνύπαρξη με τον Αραούχο αν χρειαστεί, σε σχέση και με την περσινή κατάσταση με τον Ολιβέιρα.

«Δε νομίζω πως είχαμε κάποιο θέμα με τον Νέλσον. Τίποτα δεν υπήρχε μεταξύ μας ή με κάποιον άλλο στην ομάδα. Όλοι προσπαθούμε για την ομάδα, κάποιες φορές δουλεύει, κάποιες όχι, πάντα εξαρτάται από το αποτέλεσμα. Ο Αραούχο είναι ένας φανταστικός παίκτης, είναι εδώ για να βοηθήσει όπως όλοι. Να βοηθήσουμε την ΑΕΚ να πετύχει. Με τον Καρίμ ή όχι, με τον Αραούχο ή όχι, το σημαντικό είναι η ΑΕΚ να πετύχει, να κάνει συνεχόμενες νίκες, να πάρει τίτλους».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter