Μιλτιάδης Κύρκος: Στηρίζουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών – «Το Ποτάμι» δεν διαπραγματεύεται με τη ΝΔ

Μιλτιάδης Κύρκος: Στηρίζουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών – «Το Ποτάμι» δεν διαπραγματεύεται με τη ΝΔ

«Χυδαία» χαρακτήρισε τα δημοσίευματα περίσυναλλαγής του Σταύρου Θεοδωράκη με τη ΝΔ χαρακτήρισε ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού, Μιλτιάδης Κύρκος ενώ μίλησε για την θετική στάση του κόμματος υπέρ της Συμφωνίας και τις διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν από την πρώτη στιγμή μέσα στο κόμμα. 

Εμείς ποτέ δεν κρύψαμε ότι στηρίζουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών , ακριβώς επειδή ενταφιάζει τους αλυτρωτισμούς και μιλάει για μια μακεδονική γλώσσα η οποία είναι σλάβικη, και ξεκαθαρίζουμε μια για πάντα το τοπίο περί Μακεδονίας, Αλεξάνδρου κ.λπ. Αυτό είναι η θέση του Ποταμιού από την αρχή που τέθηκε το ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών» τόνισε μεταξύ άλλων, μιλώντας «Στο Κόκκινο 105,5», ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού, Μιλτιάδης Κύρκος.

Αναφερόμενος στις διαφωνίες που εκφράζουν βουλευτές από το Ποτάμι, ο κ. Κύρκος σημείωσε ότι «οι διαφωνίες ήταν από την αρχή και δεν προέκυψαν τώρα – όπως το παρουσιάζουν οι εφημερίδες», υποστήριξε όμως ότι «ήταν καθαρή από την αρχή και η στάση του Σταύρου Θεοδωράκη, ότι το Ποτάμι ψηφίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Επίσης, σχολιάζοντας δημοσιεύματα που αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι «ο κ. Θεοδωράκης διαπραγματεύεται για την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ή θέση υπουργείου για τον ίδιο» ο κ. Κύρκος τα χαρακτήρισε χυδαία εξηγώντας ότι «τα έχουν διαψεύσει όλα αυτά», και τόνισε ότι «το Ποτάμι δεν διαπραγματεύεται με τη Νέα Δημοκρατία, δεν συζητάει να κατέβει στις εκλογές μαζί με τη Νέα Δημοκρατία και έχει απορρίψει, μέσω του συνεδρίου του, και τη μετεκλογική συνεργασία με το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού «η στάση μας είναι καθαρή και το έργο που κάνουμε εδώ και πέντε χρόνια δεν το χαρίζουμε σε κανέναν» ενώ πρόσθεσε: «Ό,τι είναι θετικό το ψηφίζουμε, ό,τι είναι αρνητικό καταθέτουμε διαφορετική πρόταση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter