Μίλτος Κύρκος: Να πέσουν οι τόνοι στο ΚΙΝΑΛ, δεν χωράει διάσπαση για το εθνικό θέμα

Μίλτος Κύρκος: Να πέσουν οι τόνοι στο ΚΙΝΑΛ, δεν χωράει διάσπαση για το εθνικό θέμα

«Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξει διάσπαση του ΚΙΝΑΛ απέναντι στη συμφωνία για το Μακεδονικό», τονίζει ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μίλτος Κύρκος σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ προσθέτοντας ότι «η ΕΕ και το ΝΑΤΟ πρέπει να βοηθήσουν την κυβέρνηση Ζάεφ να ξεπεράσουν τους σκοπέλους του αλυτρωτισμού», ενώ κατηγορεί τη ΝΔ για «συντηρητικοποίηση».

Αναφερόμενος στην ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία σημειώνει ότι δεν έχει δώσει απαντήσεις για τις νέες ανάγκες του πολίτη που διαμορφώνονται σε καθεστώς παγκοσμιοποίησης, ενώ στο μεταξύ ο Μακρόν διεμβολίζει όλους τους πολιτικούς χώρους δίνοντας απαντήσεις για τη χώρα του και την Ευρώπη.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κύρκος δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «έχει τουλάχιστον δύο ψυχές και τώρα βρίσκεται σε σταυροδρόμι», τονίζοντας ότι «δεν έχει τελειώσει ο ρόλος του αλλά αυτό μπορεί να είναι και καλό αλλά και κακό». Πάνω απ όλα, πιστεύει ότι η Ελλάδα χρειάζεται «εθνικό διάλογο» και ένα «εθνικό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης» στο οποίο οι δημοκρατικές δυνάμεις θα θέσουν τις βασικές προτεραιότητες για το άμεσο μέλλον.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter