Μιμή Ντενίση: Μα τι λαός είμαστε; Διχασμός ακόμα και για το θέμα της Ουκρανίας;

Μιμή Ντενίση: Μα τι λαός είμαστε; Διχασμός ακόμα και για το θέμα της Ουκρανίας;

Φανερά αγανακτισμένη η Μιμή Ντενίση προχώρησε σε μια ανάρτηση φωτιά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook.

Η ηθοποιός, με αφορμή την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και την διαχείριση αυτής από την Ελλάδα και την Ευρώπη ξέσπασε κατά όλων εκείνων, που  ονειρεύονται αυτοκρατορίες απειλώντας χιλιάδες αθώους.

«Μα τι λαός είμαστε;; Διχασμός ακόμα και για το θέμα της Ουκρανίας; Όταν γίνεται μια βίαιη εισβολή σε μια χώρα. Όταν απειλείται η ζωή χιλιάδων αθώων, όταν έρχεται μια νέα τεράστια ανθρωπιστική κρίση τι ψάχνετε;; Δεν μπορώ να ψάξω τα λάθη του παρελθόντος της Ουκρανίας, με νοιάζει το παρόν και το μέλλον των ανθρώπων της. Έχουμε κάνει και εμείς άπειρα πολιτικά λάθη που τα πλήρωσε η Μικρασία, ο Πόντος, η Κύπρος. Όταν πρόκειται για ανθρώπους που σκοτώνονται και θα οδηγηθούν στην προσφυγιά εμένα εκεί είναι η καρδιά και ο νους μου. Όσο για την Ευρώπη… πάντα αμήχανη και διχασμένη ήταν μπροστά σε κρίσεις. Το 2022 ελάχιστα διαφέρει από το 1922»

«Μετά από μια τεράστια πανδημία μια μεγάλη εισβολή!! Ηγέτες που ονειρεύονται αυτοκρατορίες και λαοί με τα μωρά στους ώμους που ονειρεύονται μόνο να επιζήσουν και να προστατέψουν τις εστίες τους».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter