Μήνυμα αισιοδοξίας για το σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι – Άναψαν το αστέρι των Χριστουγέννων

Μήνυμα αισιοδοξίας για το σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι – Άναψαν το αστέρι των Χριστουγέννων
Φωτογραφία: ekriti.gr

Ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για ένα καλύτερο μέλλον από τον λόφο του Προφήτη Ηλία πάνω από το σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι όπου άναψαν το αστέρι των Χριστουγέννων.

Λίγες ημέρες πριν να συμπληρωθούν 3 μήνες από τον καταστροφικό σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου, αλλά και με την μετασεισμική ακολουθία να προκαλεί ακόμα ανησυχία, οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι μια ευκαιρία για ψυχική ανάταση, για όλη την περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας που δοκιμάζεται σκληρά.

Φωτογραφία: ekriti.gr

 

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Άστρου, στο σημείο όπου τα ερείπια της εκκλησίας θυμίζουν σε όλους και την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής, η ελπίδα ξαναγεννιέται, με την ευχή το 2022 να είναι ένα έτος χαρούμενο, μια χρονιά όπου όλες οι πληγές που άνοιξαν θα επουλωθούν.

Οι κάτοικοι, με τη συμμετοχή στις όμορφες εκδηλώσεις δείχνουν πόσο μεγάλη ανάγκη είχαν αυτή την περίοδο με τις ευχές για το αύριο να κάνουν άπαντες να αισιοδοξούν…

 

 

Φωτογραφία: ekriti.gr

 

Το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου, με πλούσιες εκδηλώσεις και εκπλήξεις, θα διαρκέσει έως τις 31 Δεκεμβρίου, με την αμέριστη συμπαράσταση και αδιάκοπη προσπάθεια των δραστήριων μελών της Οργανωτικής Επιτροπής Χριστουγέννων 2021.

Πηγή: ekriti.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter