Μηνύματα φωτιά: Συνεργάτης του Βρούτση στο υπουργείο Εργασίας ζητούσε από το Φουρθιώτη να πάει το Documento μέχρι…τέλους

Μηνύματα φωτιά: Συνεργάτης του Βρούτση στο υπουργείο Εργασίας ζητούσε από το Φουρθιώτη να πάει το Documento μέχρι…τέλους

Σάλο έχουν προκαλέσει τα μηνύματα και οι συνομιλίες με κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη με τον υπόδικο παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη αλλά και συνεργάτες τους οι οποίοι μάλιστα προσέφεραν απλόχερα τη στήριξή τους στον υπόδικο παρουσιαστή, παρά τις εμπλοκές του με τη Δικαιοσύνη.

Ένας από αυτούς ο πρώην υπεύθυνος του γραφείου Τύπου στο υπουργείο Εργασίας, επί Γιάννη Βρούτση, ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πίκουλας.

Ο Μένιος Φουρθιώτης, όπως φαίνεται στα μηνύματα που έδωσε στη δημοσιότητα ενημερώνει τον Πίκουλα για τις νομικές κινήσεις που είχε κάνει κατά του Documento μετά το περιστατικό της παράνομης κράτησης του φωτορεπόρτερ Μάριου Μπίκου στην Ευελπίδων από αστυνομικούς έπειτα από εντολή του Φουρθιώτη.

Πρόκληση: Συνέλαβαν τον φωτορεπόρτερ Μάριο Ραφαήλ Μπίκο που τράβηξε φωτογραφία την αστυνομική συνοδεία Φουρθιώτη (Video)

O Σωτήρης Πίκουλας εκφράζει τη στήριξη του προς το Μένιο Φουρθιώτη ζητώντας του να το «πάει μέχρι τέλους»., ενώ υπενθυμίζει στον υπόδικο παρουσιαστή να «μην ξεχάσει τον Παπά τον οποίο σήμερα παραπέμψανε». Με λίγα λόγια ένας συνεργάτης υπουργού και δημοσιογράφος συνεργαζόταν με τον υπόδικο παρουσιαστή και στήριζε τις απαράδεκτες ενέργειές του σε βάρος φωτορεπόρτερ στην Ευελπίδων.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το περιστατικό αυτό, ο Φουρθιώτης προχώρησε στο συμβόλαιο εκτέλεσης του Κώστα Βαξεβάνη, όπως επίσης και στο στήσιμο των υποτιθέμενων επιθέσεων στο σπίτι του προκειμένου να πάρει τη φρουρά του πίσω. Από ότι φαίνεται όμως υπουργοί της ΝΔ αλλά και συνεργάτες τους δεν είχαν κανένα πρόβλημα να μιλάνε μαζί του.

Όσο για το συνεργάτη του κυρίου Βρούτση απλά να θυμίσουμε αυτά που είχε πει ο υπουργός στο Documento για τις απειλές που δέχτηκε από Φουρθιώτη αλλά και την εισβολή με μπράβους στο γραφείο του.

Γιάννης Βρούτσης: «Ηρθε με μπράβους, και απειλούσε για τα λεφτά που έχασε»

 

Nα τους χαίρεται ο κύριος Βρούτσης τέτοιους συνεργάτες!.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter