Mήνυση για ξυλοδαρμό ανηλίκου στον σύζυγο της «Μις τυχαία συνάντηση» με Μητσοτάκη

Mήνυση για ξυλοδαρμό ανηλίκου στον σύζυγο της «Μις τυχαία συνάντηση» με Μητσοτάκη

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη είναι ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Νέας Σμύρνης με τη ΝΔ Γιώργος Λαρίσσης και σύζυγος της πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης Φαίης Νικητοπούλου, έπειτα από μήνυση που κατέθεσαν σε βάρος του οι γονείς ενός 16χρονου αγοριού.

Πρόκειται για το πρόσωπο το οποίο μαζί με τη σύζυγό του πρωταγωνιστούσε προεκλογικά σε υποτιθέμενη τυχαία συνάντηση μ τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Νέα Σμύρνη. Το ζευγάρι υποτίθεται ότι ήταν βόλτα με το μωρό του και ξαφνικά συνάντησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον οποίο έβγαλαν και selfie φωτογραφία.

Διαβάστε επίσης: Ο σύζυγος της θαυμάστριας του Μητσοτάκη και πρώην προέδρου ΟΝΝΕΔ Πεντέλης διορίστηκε στο ΥΠΕΞ

Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, Φαίη Νικητοπούλου: Η κουμπάρα με τις …τυχαίες συναντήσεις

Η συνάντηση όπως ήταν αναμενόμενο έκανε το γύρο του διαδικτύου και αναπαρήχθη από τα φιλικά προς τη ΝΔ, ΜΜΕ. Λίγο μετά όμως αποκαλύφθηκε το πόσο τυχαία ήταν η συνάντηση. Η Φαίη Νικητοπούλου ήταν συνεργάτης του Κωστή Χατζηδάκη και κουμπάρα του καθώς ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είχε παντρέψει το ζευγάρι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μπαμ» οι γονείς ενός 16χρονου κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του κατηγορώντας τον για βιαιοπραγία σε βάρος του γιου τους. Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό φέρεται να συνέβη, το βράδυ της 16ης Φεβρουαρίου. Όπως κατέθεσαν στην Αστυνομία, οι γονείς του 16χρονου, ο γιος τους, μαζί με άλλους τρεις φίλους του είχαν πάει στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης για να παίξουν με το χιόνι. Ενώ επέστρεφαν στα σπίτια τους, στη συμβολή των οδών Θράκης και Εφέσου «άγνωστος άνδρας τους πλησίασε από πίσω. Ξαφνικά έπιασε τον 16χρονο και τον Ι.Μ. (17 ετών) από τα κεφάλια με τα χέρια του και απότομα τους τα ‘‘τσούγκρισε’’, βρίζοντάς τους». Τους είπε, μάλιστα, να παραμείνουν στο σημείο και ότι θα καλέσει την Αστυνομία. Ο ανήλικος, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση, «απώθησε τον άγνωστο για να αποφύγουν πιθανά επιπλέον χτυπήματα απ’ αυτόν, πλην όμως ο άνδρας τον τράβηξε με βία από το μπουφάν, σκίζοντάς του την κουκούλα». Ο 16χρονος επέστρεψε στο σπίτι του και ενημέρωσε τους γονείς του. Αμέσως μετά μαζί με τον πατέρα του πήγαν στο σπίτι όπου μπήκε ο άνδρας που φέρεται να του επιτέθηκε. Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσαν, κατηγορούν ως δράστη της αναίτιας επίθεσης τον 43χρονο πρώην υποψήφιο ∆ήμαρχο Ν. Σμύρνης και νυν δημοτικό σύμβουλο κ. Γιώργο Λαρίσση.

Σύμφωνα με την Μπαμ, οι γονείς ενημέρωσαν και την Αστυνομία, άντρες της οποίας αναζήτησαν τον δημοτικό σύμβουλο στο σπίτι και την εργασία του, αλλά δεν τον εντόπισαν. Ο 16χρονος, μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο Παίδων, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στην ιατρική γνωμάτευση που του χορηγήθηκε αναφέρεται ότι δενυπάρχει εμφανές κάταγμα, αλλά οι γιατροί συνέστησαν επιπλέον απεικονιστικούς ελέγχους. Ο νεαρός, που παραπονούνταν ότι είχε ζαλάδες, εξετάστηκε και από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε ότι έφερε σωματική βλάβη στο κεφάλι. Από την πλευρά του πάντως ο κ. Λαρίσσης αρνήθηκε τις καταγγελίες, κάνοντας λόγο για παρεξήγηση ενώ απέδωσε όσα τον κατηγορούν σε πολιτικό παιχνίδι αντιπάλου του στη Νέα Σμύρνη.

Παύθηκε από την ΥΔΑΣ

Ο Γιώργος Λαρίσσης είχε διοριστεί μετά τις εκλογές από την κυβέρνηση Μητσοτάκη στη νευραλγική θέση του «μετακλητού Γενικού Διευθυντή – Προϊσταμένου της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) του Υπουργείου Εξωτερικών». Μία θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι και πριν από ένα μήνα όταν και παύθηκε με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια. Ο διορισμός του στην ΥΔΑΣ είχε προκαλέσει ουκ ολίγες αντιδράσεις ειδικά από την πλευρά της αντιπολίτευσης καθώς η ΥΔΑΣ είναι μία από τις πιο νευραλγικές υπηρεσίες του ΥΠΕΞ και ο Μητσοτάκης είχε υποσχεθεί προεκλογικά πως δεν θα κομματικοποιούσε το κράτος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter