Μήνυση κατά του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου για ξυλοδαρμό και εξύβριση γυναίκας

Μήνυση κατά του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου για ξυλοδαρμό και εξύβριση γυναίκας
Πηγή: e-ota.gr

Μήνυση για σωματικές βλάβες και εξύβριση υπέβαλε την Τετάρτη εναντίον του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλου Τοψίδη, η κτηματομεσίτρια Ματούλα Χατζημιχαήλ, η οποία τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με την πλευρά της κ. Χατζημιχαήλ, όλα ξεκίνησαν, όταν στο ακίνητο που μίσθωνε τα τελευταία χρόνια η κα Χατζημιχαήλ από το Επιμελητηρίου Έβρου, συναντήθηκαν με τον κ. Τοψίδη προκειμένου να του παραδώσει, όπως προβλέπεται, τα κλειδιά του γραφείου, καθώς μεταφέρει την επιχείρηση της σε νέο ακίνητο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι τόνοι ανέβηκαν και ο κ. Τοψίδης χειροδίκησε.

Ειδικότερα, η κ Χατζημιχαήλ ισχυρίζεται πως μετά από ο κ. Τοψίδης αφού την εξύβρισε σκαιότατα ακολούθως χειροδίκησε σε βάρος της. «Όταν πήγε να παραδώσει τα κλειδιά η κ Χατζημιχαήλ της είπαν ότι κάπου το ακίνητο είχε κάτι μικροπροβληματάκια, έγινε ένα φραστικό επεισόδιο και εκεί εξύβρισε σκαιότατα ο κ. Τοψίδης την κ Χατζημιχαήλ. Ακολούθως, ο κ. Τοψίδης χειροδίκησε σε βάρος της χτυπώντας την στο αριστερό μέρος του προσώπου, στη γνάθο και στο λαιμό, και με μπουνιές στο κεφάλι. Αυτά κατήγγειλε η κ. Χατζημιχαήλ» αναφέρει στο Documentonews.gr o συνήγορος της κ. Χατζημιχαήλ Νίκος Χρηστάκης.

Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι στη συνέχεια κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφέρει την κα Χατζημιχαήλ στο νοσοκομείο.

Όπως περιγράφει ο δικηγόρος της κ Χατζημιχαήλ «σήμερα πήρε εξιτήριο με αιτιολογία εξόδου «επιπολής τραυματισμός κεφαλής», δηλαδή κάκωση κεφαλής».

Διαψεύδει ο Τοψίδης

«Αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα, που στρέφεται εναντίον του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου αναφορικά με δήθεν διαπληκτισμό του με πρώην μισθώτρια ακινήτου του φορέα με την οποία υπάρχει ένδικη αντιπαράθεση με το Επιμελητήριο Έβρου επί χρόνια, τονίζουμε ότι αυτό είναι ψευδές, συκοφαντικό και εντελώς αναληθές», αναφέρει η πλευρά Τοψίδη απαντώντας στις κατηγορίες της κ. Χατζημιχαήλ και συμπληρώνει:

«Ενημερώνουμε ότι θα ασκηθούν άμεσα όλα τα ένδικα μέσα για την αποκατάσταση της αλήθειας  και θα επανέλθουμε με νεότερα δεδομένα μετά την ολοκλήρωση της σχετικής νομικής διαδικασίας».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter