Μήνυση στον απόστρατο αστυνομικό καταθέτει ο Θεοδωρικάκος

Μήνυση στον απόστρατο αστυνομικό καταθέτει ο Θεοδωρικάκος

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει μήνυση στον απόστρατο αξιωματικό ο οποίος κατήγγειλε συγκάλυψη στην υπόθεση ναρκωτικών στην οποία εμπλέκεται συγγενικό του πρόσωπο, όπως αποκάλυψε το Documento.

O Θεοδωρικάκος ανέφερε στον ΑΝΤ1 ότι θα μεταβεί στις 11 το πρωί της Τετάρτης στον Άρειο Πάγο, ούτως ώστε να καταθέσει τη μήνυση.

Διαβάστε σχετικά: Αποκλειστικό: Ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ καταγγέλλει ότι συγκαλύφθηκε υπόθεση ναρκωτικών μέλους της οικογένειας Tάκη Θεοδωρικάκου

Υπενθυμίζεται ότι ο απόστρατος αξιωματικός κατέθεσε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας, πως το Νοέμβριο του 2021, ο τότε αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ παρενέβη με απειλητικό και επιτακτικό ύφος και απαίτησε να μην σχηματιστεί δικογραφία και να αφεθούν ελεύθεροι, μέλος της οικογένειας Θεοδωρικάκου και ακόμη δύο πρόσωπα που είχαν εντοπιστεί με ποσότητες ναρκωτικών. Ο ανώτατος αξιωματικός κατέθεσε ακόμη ότι δέχεται απειλές και εκφράζει φόβους ακόμη και για την ίδια του τη ζωή.

Η κατάθεση του ανώτατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ δόθηκε στις 25 Ιανουαρίου του 2023 στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας συνοδεία του γνωστού δικηγόρου Γιάγκου Λαμπίρη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter