Μήνυση του προέδρου της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιου στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Μήνυση του προέδρου της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιου στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Μήνυση ενάντια στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλο κατέθεσε ο Βαγγέλης Λιόλιος, με αντικείμενο πρόσφατη ανάρτηση του πρώτου όπου ο πρόεδρος της ΕΟΚ περιγράφεται ως «ιθύνων νους» κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού.

«Έρχεται τσουνάμι αποδείξεων για παράνομο στοιχηματισμό στο μπάσκετ. Ιθύνων νους ο πρόεδρος της ΕΟΚ και το σκυλάκι του ονοματι Μαύρα… και πρωταγωνιστές πολλούς παίκτες αλλά κυρίως σφυρίχτρες!», είχε γράψει στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. «Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό και όσα έχει προσφέρει διαχρονικά, αλλά διαχωρίζουμε το πρόσωπο από το σωματείο», είπε ο Λιόλιος. “Θα διεκδικήσω ένα πολύ μεγάλο ποσό, το οποίο θα διατεθεί εξ ολοκλήρου στα ερασιτεχνικά σωματεία”.

Σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης των τεσσάρων «προβληματικών» ομάδων της Basket League (ΑΕΚ, Άρη, Λάρισας, Απόλλωνα Π.), ο Β. Λιόλιος τόνισε ότι η ΕΟΚ είναι υποχρεωμένη να σεβαστεί την υπογραφή της, οπότε θα επιμείνει στον αποκλεισμό τους, εφ’ όσον αυτές δεν προσφύγουν στη δευτεροβάθμια επιτροπή απόψε. “Ο ΕΣΑΚΕ οδηγεί το πρωτάθλημα στα βράχια”, είπε.

«Ωστόσο, εισηγούμαι να δοθεί προτεραιότητα στις τέσσερις ομάδες όταν αρχίσει η διαδικασία για απονομή wild cards», διευκρίνισε ο πρόεδρος της ΕΟΚ. «Toυς θέλουμε και τους τέσσερις. Αρκεί να συμπληρώσουν τους ελλιπείς φακέλους όπως απαιτεί ο νόμος». Ο Λιόλιος τόνισε ότι η ΑΕΚ δεν έκανε το παραμικρό για να διακανονίσει τα χρέη της όλο τον χειμώνα, παρά τις επανειλημμένες συστάσεις. Ο Λιόλιος πρόσθεσε ότι η Ομοσπονδία δεν πρόκειται να δεχθεί αναδρομική τροποποίηση του κανονισμού αδειοδότησης.

Νωρίτερα σήμερα, η ΑΕΚ κατέθεσε στον εισαγγελέα στοιχεία για τις καταγγελίες στις οποίες η ίδια είχε προχωρήσει (με υπονοούμενα) προ ημερών, μιλώντας για “εγκληματική συμμορία που λυμαίνεται το ελληνικό μπάσκετ”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter