Μιράντα Ξαφά: Η μυστικοσύμβουλος του Κυριάκου ονειρεύεται περικοπή συντάξεων (Photo)

Ούτε επικοινωνιακά δεν μπορούν πια να κρυφτούν οι ακραίοι νεοφιλελεύθεροι και η πρωθιέρειά τους κυρία Μιράντα Ξαφά. Η πρώην υπάλληλος του ΔΝΤ άτυπη σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη ονειρεύεται και προφανώς θα εργάζεται πάνω σ' αυτό, την περικοπή των συντάξεων. 

Χαρακτηρίζει την περικοπή των συντάξεων ως αναγκαίο μέτρο για την ελληνική κοινωνία. Πώς θα ζήσουν οι συνταξιούχοι όμως δεν αφορά τα γεράκια του ΔΝΤ. Άλλωστε όλες οι πολιτικές που επεξεργάστηκε και δοκίμασε η κυρία Ξαφά στη Λατινική Αμερική είναι προφανές ότι έχουν αποδώσει... 

Το θράσος δεν έχει όρια όπως και η απαξίωση ενός λαού που η κρίση τον έχει εξουθενώσει. 

Διαβάστε την ανάρτηση της κυρίας Ξαφά: Η περικοπή των συντάξεων από 1/1/2019 και η ανακατανομή των πόρων προς τις επόμενες γενιές είναι μέτρα απολύτως αναγκαία για την ελληνική κοινωνία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.