Μίροτιτς στο Eurohoops: «Προσπάθησα να πείσω τον Πάου, είναι σπουδαίος!» (Video)

Μίροτιτς στο Eurohoops: «Προσπάθησα να πείσω τον Πάου, είναι σπουδαίος!» (Video)

Ο Νίκολα Μίροτιτς συναντάει τον Πάου Γκασόλ για δεύτερη φορά στην καριέρα του και το Eurohoops ζήτησε από το νέο παίκτη των Μπακς να μας μιλήσει για τον… ακόμα πιο “φρέσκο”

Tου Γιώργου Ευκαρπίδη

“Θα είναι σπουδαία. Προσπάθησα να τον πείσω να έρθει εδώ. Είναι σπουδαίος τύπος. Είναι ένας ξεχωριστός παίκτης για αυτή τη λίγκα. ΜΕ την εμπειρία του θα εξελιχθεί ωραία για εμάς”, είπε χαμογελώντας ο Μίροτιτς αμέσως μετά το ματς των Μπακς στο Λος Άντζελες όπου και τον συνάντησε το Eurohoops.

Ο Μίροτιτς ήταν βεβαίως συμπαίκτης με τον Πάου Γκασόλ στην Εθνική Ισπανίας, σε μία από τις πιο πετυχημένες ομάδες όλων των εποχών στον ευρωπαϊκό χώρο, αλλά έτυχε να βρεθούν στο ίδιο κλαμπ και στο ΝΒΑ.

Για μία διετία στο Σικάγο, 2014-16, ο Πάου Γκασόλ έπαιξε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ανατολή και είχε νταμπλ-νταμπλ μέσους όρους σε πόντους και ριμπάουντ σε αμφότερες τις σεζόν. Μόλις άλλες τρεις φορές το είχε καταφέρει αυτό.

Ο Μίροτιτς ήδη μετρούσε μία χρονιά στο ΝΒΑ και τους Μπουλς, όταν ο Γκασόλ προστέθηκε στο ρόστερ τους τότε και σαφώς τον βοήθησε να αναπτύξει το παιχνίδι του και στο ΝΒΑ.

Τώρα ο Γκασόλ επιστρέφει στην Ανατολή, όπως έκανε και ο Μίροτιτς μετά το πέρασμα του από τους Πέλικανς και από τον πάγκο των Μπακς θα προσπαθήσουν να δώσουν τις βοήθειες που χρειάζονται για να φτάσουν στους τελικούς της Ανατολής.

Ο Μίροτιτς μίλησε επίσης για τις πρώτες μέρες του στο Μιλγουόκι και για τα playoffs του NBA: “Ήρθα για να ανοίξω το γήπεδο με τα τρίποντα μου και να δώσω ενέργεια στην ομάδα. Άλλοτε αγωνίζομαι στο “3”, άλλοτε στο “4” και άλλοτε στο “5”. Είμαι ευλογημένος που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας. Έχουμε σπουδαία χημεία και παίζουμε ο ένας για τον άλλον. Ακόμα και αν περάσαμε στα playoffs δεν πρέπει να είμαστε αδιάφοροι. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να παραμείνουμε υγιείς”.

Πηγή: Eurohoops

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter