Μίσα Μπάρτον: Ούρλιαζε ότι έρχεται η συντέλεια του κόσμου…

Μίσα Μπάρτον: Ούρλιαζε ότι έρχεται η συντέλεια του κόσμου…

Σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε σε κλινική η ηθοποιός Μίσα Μπάρτον, η οποία παλεύει τα τελευταία χρόνια με την κατάθλιψη.

Η διάσημη ηθοποιός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου ψυχίατροι κλήθηκαν να εκτιμήσουν αν είναι ψυχικά υγιής καθώς η 31χρονη ηθοποιός ξεσήκωσε τους πάντες φωνάζοντας και λέγοντας ασυναρτησίες.

Η Μίσα Μπάρτον πρωταγωνιστούσε στη νεανική τηλεοπτική σειρά The O.C, ήταν teen fashion icon και η αγαπημένη των fashion designers. Κάποια στιγμή, η καριέρα της πήρε την κάτω βόλτα και εκείνη έπαθε κατάθλιψη. Ωστόσο η κατάσταση “αγρίεψε” επικίνδυνα χθες. 

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης οι γείτονές της στο Δυτικό Χόλιγουντ, αναγκάστηκαν να καλέσουν την αστυνομία καθώς η Μίσα είχε βγει έξω από το σπίτι της, είχε κρεμαστεί από τον εξωτερικό φράκτη και ούρλιαζε πως έρχεται η συντέλεια του κόσμου. Και πως αυτό είναι κάτι πολύ έντονο και το νιώθει βασανιστικά.

Έλεγε επίσης ότι η  και πως η μητέρα της είναι μάγισσα, και διάφορα ακόμα που δεν έβγαζαν νόημα. Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία επειδή νόμισαν ότι η Μίσα έχει κάνει υπερβολική χρήση ναρκωτικών και φοβούνταν πως πιθανώς θα επιχειρούσε να αυτοκτονήσει.

Πριν 2 μέρες η ηθοποιός είχε ευχαριστήσει τους φαν της μέσω twitter για τις ευχές τους για τα γενέθλιά της, αλλά χθες έσβησε το μήνυμα. Επίσης αξίζει να αναφερθεί πως η Μίσα έχει στο παρελθόν κρατηθεί σε ψυχιατρική κλινική για λίγες εβδομάδες και πως οι σχέσεις της με τη μητέρα της δεν είναι και οι καλύτερες αφού συχνά την κατηγορεί πως της έχει κλέψει χρήματα. Πρόσφατα κατηγόρησε τη μητέρα της πως καθυστερεί επίτηδες την πώληση ενός σπιτιού που ανήκει και στις δύο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter