Μισέλ Μπαρνιέ: Θα μείνουμε εταίροι και φίλοι με το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά ήρθε η ώρα ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη του

"Θα παραμείνουμε εταίροι και φίλοι" με το Ηνωμένο Βασίλειο μετά το Brexit, δήλωσε ο κύριος διαπραγματευτής της ΕΕ Μισέλ Μπαρνιέ σήμερα κατά την άφιξή του στην ευρωπαϊκή σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες που συνεδριάζει εκτάκτως για να εγκρίνει τη συμφωνία διαζυγίου με το Λονδίνο.

Ο Μπαρνιέ επισήμανε ότι κατά τη διάρκεια των "πολύ δύσκολων και περίπλοκων" διαπραγματεύσεων, εργάστηκε "μαζί, ποτέ κατά του Ηνωμένου Βασιλείου". Επίσης, ζήτησε από τον "καθένα στο εξής να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί", ενώ το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο βρετανικό κοινοβούλιο για τη συμφωνία Brexit του παραμένει πολύ αβέβαιο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.