Μισή αλήθεια από Αυγενάκη

Μισή αλήθεια από Αυγενάκη

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, τόνισε από το βήμα της Βουλής ότι δίνεται η δυνατότητα στους αθλητικούς φορείς να διεξάγουν εκλογές με ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, είπε τη μισή αλήθεια στη Βουλή απαντώντας στις «επιθέσεις» που δέχθηκε από κόμματα της αντιπολίτευσης με αφορμή την τροπολογία που έφερε, για την καθιέρωση ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στις εκλογές των Ομοσπονδιών. 

Ο Αυγενάκης υποστήριξε ότι… «δεν υποχρεώνουμε καμία Ομοσπονδία, εναλλακτική λύση δίνουμε. Θέλουμε να δώσουμε όλες τις εναλλακτικές, να ψηφιοποιήσουμε, να εκσυγχρονίσουμε το υφυπουργείο Αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα. 

Δημιουργούμε και αυτή την εναλλακτική, δίνουμε το δικαίωμα στις απερχόμενες διοικήσεις να αποφασίσουν τι εκείνοι κρίνουν ότι τους εξυπηρετεί καλύτερα, η φυσική παρουσία, η ψηφοφορία στις κατά τόπους Ενώσεις, εφόσον έχουν ή ηλεκτρονικά μέσα από την κρατική πλατφόρμα η οποία είναι απόλυτα αξιόπιστη και αδιάβλητη. Όλα τα υπόλοιπα, τα σενάρια που ακούγονται, οι ανακοινώσεις των κομμάτων είναι τουλάχιστον τραγικά».

Βάσει της τροπολογίας, οι νέες διοικήσεις στις Ομοσπονδίες πρέπει να εκλεγούν μέχρι τις 10 Απριλίου, οπότε δεν μπορεί να υπάρξει φυσική παρουσία, λόγω της πανδημίας. Η ηλεκτρονική ψηφοφορία στις εκλογές είναι μονόδρομος και αυτό δεν το είπε ο Αυγενάκης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter