Μισή… συγγνώμη από τον Ψαριανό για το σεξιστικό σχόλιο με στόχο την Αχτσιόγλου

Μισή… συγγνώμη από τον Ψαριανό για το σεξιστικό σχόλιο με στόχο την Αχτσιόγλου

Μετά το κρεσέντο σεξισμού ο Γρηγόρης Ψαριανός αποφάσισε να κάνει… μισό βήμα πίσω μετά την κατακραυγή στα Social Media.

Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα όταν ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, ανέβασε μία φωτογραφία της Έφης Αχτσιόγλου, που έχει γυρισμένη πλάτη, με λεζάντα: «γιατί ρε Σεξιστές ; Εγώ που είμαι εντελώς πολίτικαλι κοκορέτς διαφωνώ με τοιούτους αφορισμούς. Μ’ αρέσει το γκομενάκι. Μουτς, μωρό μου! Μην ακούς κανέναν, γκοου ον, κήπ γκοινγκ εντ ντου δε ράιτ τζομπ».

_x000D_
_x000D_

Δείτε επίσης: Ο Ψαριανός «ξερνάει» σεξισμό και χυδαιότητα για ακόμα μία φορά

Παρά το «κράξιμο» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τις εκφράσεις πεζοδρομίου που χρησιμοποίησε, ο Γρηγόρης Ψαριανός δεν έδειξε να συγκινείται ιδιαίτερα. Αντίθετα, επανήλθε, γράφοντας ξανά τη λέξη «γκομενάκι» ζητώντας… συγγνώμη από το «Εφάκι».

«Λοιπόν, απαντώντας σε τουιτ κάποιου έγραψα ότι δεν συμφωνώ με αναρτήσεις που “σχολιάζουν κακοβούλως” ωραία κορίτσια. Και έγραψα “εμένα, πάντως, μ’ αρέσει, το γκομενάκι!…” Η συγκεκριμένη λέξη θεωρήθηκε προσβλητική; Εάν έτσι εξελήφθη, συγνώμη από το Εφάκι. Τρυφερά το είπα», ήταν το tweet του υποψήφιου με τη ΝΔ.

_x000D_
_x000D_

Ωστόσο, λίγο αργότερα, δεν παρέλειψε να ζητήσει και τα… ρέστα από όσους τον επέκριναν για το αρχικό του ποστ.

«Η πολλή κορεκτίλα, συμπλήρωσα κάπου, σκοτώνει. Τον έρωτα, το χιούμορ, την πλάκα, την ειρωνεία, την τρυφερότητα, τον θυμό, την διαφωνία και την συμφωνία. Τα κακόβουλα λογισμικά είναι εγκατεστημένα μέσα στα αραχνιασμένα κεφάλια και καταστρέφουν, γενικώς και όχι μόνο τους φορείς», έγραψε.

_x000D_
_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter