Μισόλογα αντί απαντήσεων από τη Νικολάου μετά την αποκάλυψη του Documento για τις απευθείας αναθέσεις (Video)

Μισόλογα αντί απαντήσεων από τη Νικολάου μετά την αποκάλυψη του Documento για τις απευθείας αναθέσεις (Video)

Της Νικολάου της φταίει ο… Πολάκης μετά την αποκάλυψη του Documento 

Απίστευτους ισχυρισμούς, αντί απαντήσεων για τις απευθείας αναθέσεις, επιστράτευσε η Σοφία Νικολάου στον απόηχο της αποκάλυψης του Documento που έφερε στο φως την πορισματική αναφορά των ελεγκτών του ΣΔΟΕ προς την Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος για το το «πάρτι» επί των ημερών της στη θέση της γενικής γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής με πρόσχημα την καταπολέμηση του κορονοϊού.

Δείτε επίσης: Πόρισμα του ΣΔΟΕ επιβεβαιώνει ότι έφαγαν €2 εκατ. με αναθέσεις της Νικολάου

Σε συνέντευξή της στο Star Κεντρικής Ελλάδας, ευρισκόμενη στην αμήχανη θέση να τοποθετηθεί, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, ευθύς εξ’αρχής έσπευσε να επιτεθεί στον… Παύλο Πολάκη, τον Κώστα Βαξεβάνη ενώ απείλησε με μηνύσεις τους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ.

Δείτε επίσης: Σοφία Νικολάου: Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς…

Χαρακτηριστικά, κλείνοντας την τοποθέτησή της, έσπευσε να απειλήσει με μηνύσεις ακόμα και υπαλλήλους του ΣΔΟΕ: «Τόσο καιρό δεν είχα την διάθεση να τρέχω στα δικαστήρια με Πολάκη και λοιπούς. Αυτή τη στιγμή όμως επειδή το σκληραίνουν το παιχνίδι. Από αύριο η συνέχεια είναι δική μου. Δεν θα διστάσω να στείλω στη δικαιοσύνη και ανθρώπους υπηρεσιακούς, ακόμη και υπαλλήλους του ΣΔΟΕ. Όλοι αυτοί θα πρέπει να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Αν τρομοκρατούνται από ανθρώπους σαν τον Πολάκη θα πρέπει να μην τρομοκρατούνται».

Αξίζει να σημειωθεί πως σε άλλη αποστροφή του λόγου της, εμμέσως, παραδέχτηκε πως επί των ημερών της κυβέρνησης Μητσοτάκη έγιναν 9 δισ. ευρώ αναθέσεις, χωρίς φυσικά να διευκρινίζει τους όρους που έγιναν.

Χαρακτηριστικά είπε: «Για τα 2,5 χρόνια πανδημίας, για να είμαστε λίγο και αντικειμενικοί, στην πανδημία ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι έκανε 9 δισ. αναθέσεις. Εννέα δισ. στο σύνολο. Εγώ σας λέω ναι ότι έγιναν».

Και συνέχισε: «Όχι αναθέσεις. Έγιναν με τη συγκεκριμένη πράξη νομοθετικού περιεχομένου που ψήφισε η κυβέρνηση ώστε να συντμήσει τον χρόνο για να μπορούμε να προμηθεύσουμε νοσοκομεία, φυλακές, όλα τα ιδρύματα με υγειονομικό υλικό γιατί δεν μπορούσαμε να πάμε σε ανοιχτό διαγωνισμό που κάνει 8 και 9 μήνες».

«Όλοι οι φορείς ακολουθήσαμε αυτή τη διαδικασία», είπε.

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτησή της:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter