Μισόλογα Καραμαλάκη και απειλές με μηνύσεις

Μισόλογα Καραμαλάκη και απειλές με μηνύσεις

Στη γραμμή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου κινείται με ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Τάκης Καραμαλάκης σε ότι αφορά το δημοσίευμα του documentonews.gr σχετικά με καταγγελλόμενη από ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ «συγκάλυψη» υπόθεσης ναρκωτικών, όπου εμπλεκόταν μέλος της οικογένειας Θεοδωρικάκου.

Ο κ. Καραμαλάκης δίχως να απαντά τίποτα επί της ουσίας κάνει λόγο για «καταφανώς αναληθή, αβάσιμα και συκοφαντικά κατασκευάσματα», για τα οποία όπως επισημαίνει θα «προσφύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη, ώστε να τιμωρηθούν ηθικοί αυτουργοί και εκτελεστικά όργανα», ενώ παράλληλα έκανε λόγο για «αθλιότητες».

Επίσης ο πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, επί των ημερών του οποίου κάτι πρόσωπα σαν το Μένιο Φουρθιώτη «αλώνιζαν» στην ΕΛ.ΑΣ έχοντας πολυπληθή αστυνομική συνοδεία, τα ρίχνει στον ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ και στον μέχρι πρότινος επικεφαλής της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της.

«Μου είναι αδιανόητο να δεχτώ πως ανώτατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας έλαβε παράνομη εντολή πριν από περίπου δύο χρόνια και αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει την ημέρα της αποστρατείας του. Η ευθύνη τους για τη ζημιά που προκαλούν στο Σώμα είναι μεγάλη. Η αλήθεια θα λάμψει και οι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν» τονίζει ακόμη στην ανακοίνωση.

Δηλαδή ο πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ θέλει να μας πείσει ότι δύο ανώτατοι αξιωματικοί κατασκεύασαν ιστορία για να τον ενοχοποιήσουν. Πάντως θα χει ενδιαφέρον να ειπωθούν διάφορα ενώπιον Δικαστηρίου αφού ο πρώην αρχηγός θέλει να κάνει μηνύσεις όπως και ο πολιτικός του προϊστάμενος. Θα πρέπει να χει βέβαια υπ’ όψιν ότι ο δημοσιογράφος ως κατηγορούμενος να απελευθερώνεται προσκομίσει επιπλέον στοιχεία προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την αληθεία του δημοσιεύματος. Περιμένουμε στρατηγέ!

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter