Missing Alert για την εξαφάνιση του 28χρονου Πέτρου Τσάκωνα από το Μαρούσι

Missing Alert για την εξαφάνιση του 28χρονου Πέτρου Τσάκωνα από το Μαρούσι

Missing Alert για την εξαφάνιση του 28χρονου Πέτρου Τσάκωνα από το Μαρούσι ενεργοποίησε το «Χαμόγελο του Παιδιού», επισημαίνοντας ότι συντρέχουν σοβαροί λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση το «Χαμόγελο του Παιδιού» ο 28χρονος εξαφανίστηκε από την περιοχή του Αμαρουσίου την περασμένη Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Στις 04/04/2023 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Αμαρουσίου, ο Πέτρος Τσάκωνας, 28 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Πέτρου Τσάκωνα στις 04/04/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Πέτρος Τσάκωνας έχει ύψος 1,78 μ., έχει βάρος 80 κιλά, έχει καστανόξανθα  μαλλιά και καστανά μάτια. Δεν είναι γνωστό τι φορούσε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple.

Πέτρος Τσάκωνας
Πέτρος Τσάκωνας
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter