Μισθό προπαγάνδας να του κόψετε!

Μισθό προπαγάνδας να του κόψετε!

Οι υπουργοί της επιτελικής κυβέρνησης των αρίστων διαγκωνίζονται μεταξύ τους στα ιδιωτικά και φιλοκυβερνητικά κανάλια για το ποιος θα κάνει την καλύτερη προπαγάνδα.

«Τσάμπα» ενημέρωση και διαφήμιση δηλαδή.

Κάποτε ήταν επιτυχία για ένα Μέσο Ενημέρωσης να πάρει μια συνέντευξη υπουργού, τώρα είναι ραπανάκι για την όρεξη, μαϊντανός…

Εκεί που τρως τα μακαρόνια σου δηλαδή, βλέπεις και έναν Άδωνη, έναν Κωστή να σου λέει πόσο καλά θα είσαι με το δεκάωρο και κάτσε στ’ αυγά σου!

Είναι η αλήθεια πως η παρουσία τους λειτουργεί διττά, όπως θέλει η κυβέρνηση και οι φίλοι- καναλάρχες.

Από τη μία έχουν τσάμπα πρόγραμμα, γεμίζουν χρόνο. Από την άλλη διαφημίζουν τις συνεντεύξεις τους μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα όπως ο Κωστής Χατζηδάκης που λόγω των ημερών έφαγε στην κυριολεξία του Άδωνη Γεωργιάδη, ίσως και γιατί του είπαν να μαζευτεί.

Προέχει η πλύση εγκεφάλου για τις αλλαγές εις βάρος των εργαζομένων και οι διθύραμβοι για τη γραμμή 4 όταν πριν δεν τους άρεσε (επί ΣΥΡΙΖΑ), τώρα την «πουλάνε για επιτυχία».

Και ο καναλάρχης κερδισμένος και ο υπουργός κερδισμένος και η κυβερνητική προπαγάνδα κερδισμένη. Ο μόνος χαμένος ο πολίτης που ενημέρωση δεν έχει, κριτική δεν έχει, άποψη δεν έχει, έρευνα δεν έχει…

Ό,τι του σερβίρει η διαπλοκή δηλαδή…

Συχνά οι ερωτήσεις σημαδεμένες, «πάσες» στον υπουργό, πλην εξαιρέσεων.

Απορούμε αν οι υπουργοί βρίσκουν χρόνο να είναι στα υπουργεία τους.

Γιατί αν βάλεις το χρόνο των συνεντεύξεων, τις μετακινήσεις, τα εγκαίνια και τα μπλα μπλα σε συνέδρια (λόγους που τους γράφουν οι άλλοι) χρόνος δεν μένει!

Εκτός και αν η χειραφέτηση της κοινής γνώμης είναι μέσα στα υπουργικά τους καθήκοντα…

Στο τέλος ας τους κόψουν και μισθούς εκεί στα κανάλια, εκτός και αν οι καναλάρχες «πληρώνουν» με το χρόνο που τους παρέχουν για την συχνά παραπληροφόρηση και τη χειραφέτηση της κοινής γνώμης…

Εξάλλου και αυτά στα καθήκοντά τους είναι…

Υπάρχουν όμως και οι υπόγειες διαδρομές. Κάποτε το λέγανε διαπλοκή! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter