Mητέρα αυτιστικού παιδιού καταγγέλλει τον Ρονάλντο ότι χτύπησε το γιο της

Mητέρα αυτιστικού παιδιού καταγγέλλει τον Ρονάλντο ότι χτύπησε το γιο της

Την απρεπή συμπεριφορά του σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο κατήγγειλε μέσω του λογαριασμού της στα social media, η μητέρα ενός αυτιστικού παιδιού.

Ο νεαρός οπαδός της Έβερτον κατέγραφε με το κινητό του τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μετά τη λήξη του μεταξύ τους αγώνα, όταν εκνευρισμένος ο Πορτογάλος παίκτης των «κόκκινων διαβόλων», κατά την αποχώρηση του προς τα αποδυτήρια χτύπησε με δύναμη το χέρι του, με αποτέλεσμα να του σπάσει το κινητό, αλλά και να του προκαλέσει μώλωπα στο χέρι.

Η επίθεση έγινε viral

«Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι ολοκληρώθηκε με μένα και τον Τζέικ στην αστυνομία. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που λέω, αλλά ο Ρονάλντο πέταξε μέσα από το χέρι του Τζέικ το κινητό του και το έσπασε, ενώ εκείνος τραβούσε βίντεο την αποχώρησή του για τα αποδυτήρια στο τέλος του αγώνα. Είμαι σοκαρισμένη που ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μπορεί να επιτίθεται έτσι σε ένα παιδί. Αν κάποιος μπορεί να βρει βίντεο, να μου τα στείλει. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι αλήτες! Είναι και ο ίδιος πατέρας! Πώς θα ένιωθε αν έκανε κάποιος κάτι τέτοιο στο παιδί του;», έγραψε η Sarah Kelly στο Διαδίκτυο.

Μετά τη δημόσια κατακραυγή στα social media ο Ρονάλντο απολογήθηκε δημόσια για την αχαρακτήριστη πράξη του, ενώ προσκάλεσε τo παιδί για να το αποζημιώσει για το σπασμένο κινητό και το ψυχικό τραύμα που υπέστη.

«Ποτέ δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τα συναισθήματά του σε δύσκολες στιγμές όπως αυτή την οποία έχουμε μπροστά μας εμείς. Ωστόσο, πρέπει πάντα να σεβόμαστε, να είμαστε υπομονετικοί και να αποτελούμε παράδειγμα για όλους τους νέους, οι οποίοι αγαπούν το ωραίο παιχνίδι. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για το ξέσπασμά μου και, αν είναι δυνατόν, θα ήθελα να καλέσω αυτόν τον οπαδό να παρακολουθήσει έναν αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ» ανέφερε ο Ρονάλντο.

Για την ιστορία το θλιβερό περιστατικό συνέβη μετά την εκτός έδρας ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Έβερτον με 1-0.

 

Πηγή: givemesport, ertnews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter