Μητέρα Κυριακής Γρίβα: «Να είμαι η τελευταία μάνα που κλαίει το παιδί της!»

Μητέρα Κυριακής Γρίβα: «Να είμαι η τελευταία μάνα που κλαίει το παιδί της!»

Συγκλονίζει η μητέρα της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους από τον πρώην σύντροφο της μπροστά στα άβουλα μάτια της αστυνομίας. Η ίδια σε δηλώσεις της στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1, μίλησε με σπαρακτικά λόγια για την λατρεμένη της κόρη. Πόνος, απελπισία κι ένα μεγάλο «γιατί;» κατακλύζουν την μητέρα της δολοφονημένης Κυριακής, που δε μπορεί μέχρι και σήμερα να συνειδητοποιήσει τον άδικο χαμό της κόρης της.

«Χαϊδεύω τα μάρμαρα και λέω “το παιδί μου είναι εδώ μέσα, γιατί;”»

Με τις πληγές της ανοιχτές και με την ψυχή της να καταρρακώνεται μέρα με τη μέρα, η μητέρα της Κυριακής μιλά για την τραγική απώλεια του παιδιού της, λίγο αφότου βγήκε από την Ψυχιατρική Κλινική.

«Πονάει πολύ, παρά πολύ να «χάνεις» το παιδάκι σου… Θα ήθελα πολύ να την αγκαλιάσω… Γιατί ήταν αδυνατούλα και μικρούλα και θέλω να την αγκαλιάσω, να τη μυρίσω… Να τη μυρίσω θέλω, χάνω την μυρωδιά της. Παρακαλώ κάθε βράδυ την Παναγία, κάθε βράδυ παρακαλάω την Παναγία να μου την στείλει στον ύπνο μου έστω για ένα λεπτό… Έστω για ένα λεπτό να μου πει, «μανούλα, δεν πόνεσα, ρε μαμά, δεν πόνεσα, δεν πόνεσα μαμά και νιώθω γαλήνη εδώ που είμαι, γιατί είμαι στην αγκαλιά της Παναγίας και προσέχω πολλά παιδάκια εδώ. Κάθε πρωί θέλω να της στείλω ένα μήνυμα, να της λέω, «καλημέρα». Πόσες φορές πήγε το δάχτυλο μου εκεί, στο τηλέφωνο της, να την πάρω τηλέφωνο, πολλές φορές…».

Με λέξεις που χάνονται στη φράση, η μητέρα περιγράφει τον γολγοθά, που βιώνει.

«Μόνο μια μανούλα μπορεί να καταλάβει. Το πρώτο πράγμα όταν γεννιέται ένα παιδί, το πρώτο πράγμα που αναγνωρίζεις, που στο δίνουν στην αγκαλιά σου, είναι η μυρωδιά της. Η μυρωδιά της και το κλάμα της. Αυτά δεν θέλω να τα ξεχάσω ποτέ Πηγαίνω και χαϊδεύω τα μάρμαρα και λέω, «το κοριτσάκι μου, το παιδάκι μου είναι εδώ μέσα». Γιατί το παιδί μου να είναι εκεί; Γιατί δεν βρέθηκε κάποιος να τη βοηθήσει;»

«Να είμαι η τελευταία μάνα που κλαίει το παιδί της».

Η μητέρα της Κυριακής εύχεται το παιδί της να είναι το τελευταίο που έφυγε με αυτό τον άδικο τρόπο. Κι ύστερα, έρχεται η πραγματικότητα να τη διαψεύσει..

«Εύχομαι να τελειώσει εδώ, να ήταν το παιδί μου το τελευταίο, το τελευταίο θύμα, η τελευταία γυναίκα. Να είμαι η τελευταία μάνα που κλαίει το παιδί της. Θέλω να είμαι η τελευταία μάνα που κλαίει το παιδί της! Καμία άλλη μάνα! Καμία άλλη μάνα, γιατί μόνο οι μανούλες καταλαβαίνουν, μόνο οι μαμάδες καταλαβαίνουν πόσο πολύ πονάει, πονάει πολύ. θυσιάστηκε για να βγουν κι άλλες γυναίκες να μιλήσουν, γιατί χρειάζεται πολύ θάρρος μία γυναίκα για να βγει και να μιλήσει για τον κακοποιητή της».

Η ίδια με τρεμάμενη φωνή ζητά από την αστυνομία και τους εισαγγελικούς λειτουργούς να ολοκληρώσουν τις έρευνές τους, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Πρόκειται για την ίδια αστυνομία, που άφησε απροστάτευτη την Κυριακή, όταν εκείνη ζητούσε βοήθεια, για να την οδηγήσει με ασφάλεια στο σπίτι της.

«Θέλω να πω για αυτούς τους αστυνομικούς, για αυτούς εισαγγελικούς λειτουργούς, όποιοι κι αν αυτοί, να κάνουν όσο γίνεται πιο γρήγορα, να κάνουν γρήγορα, να ανακουφιστώ τουλάχιστον. Να πω ότι τελείωσε.

Αξίζει να σημειωθεί, πως σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το πόρισμα της ΕΔΕ για τις ευθύνες των αστυνομικών, επεστράφη λόγω ελλείψεων.

Διαβάστε επίσης:

Προκλητικός Βαρτζόπουλος: Στέλνει τους ασθενείς της Πάργας σε Κέντρο Υγείας 28 χλμ μακριά

Μπρα ντε φερ Κεχαγιά – Μαρινάκη: «Απαιτούμε από την κυβέρνηση να δίνει απαντήσεις για ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία»

ΠΟΕ-ΔΟΥ: Ο Πιτσιλής ευθύνεται για την επιλογή προϊσταμένων στις εφορίες – Καταγγέλλουμε το κλείσιμο της ΔΟΥ Χαλκίδας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter