Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος- «Μου είπε θα σκοτώσει τη μάνα μας και μετά εμένα»

Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος- «Μου είπε θα σκοτώσει τη μάνα μας και μετά εμένα»

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στην επιφάνεια από την δολοφονία της 84χρονης ηλικιωμένης από τον 54χρονο γιο της στη Ξηροχώρι της  Θεσσαλονίκης.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντόπισε ο άλλος γιος της και αδερφός του δράστη, σύμφωνα με το thestival.gr ο οποίος και ειδοποίησε την Αστυνομία. Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, ανέφερε πως ο δράστης είχε προαναγγείλει το φρικτό έγκλημα, ενώ είχε απειλήσει και τον ίδιο.

«Μου είπε θα σκοτώσει τη μάνα μας και μετά εμένα», λέει σοκαρισμένος ο άνθρωπος που βρήκε δολοφονημένη τη μητέρα του από τα χέρια του αδελφού του.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε, τη μητέρα τους την κοιτούσε τόσο εκείνος όσο και ο αδερφός του που της αφαίρεσε τη ζωή. Όπως μάλιστα δήλωσε, η απόφασή του να φύγει για λίγο από το σπίτι προκειμένου να της αγοράσει φαγητό, αποδείχθηκε μοιραία. «Την κοιτούσε και αυτός, την κοιτούσα και εγώ. Λέω ας πάω να της πάρω ένα σάντουιτς να την ταΐσω. Μετά από μισή ώρα την “καθάρισε”»,  είπε στους δημοσιογράφους.

Όπως ανέφερε ο αδερφός του δράστη, ο μητροκτόνος είχε εξάρτηση από το αλκοόλ ενώ ήταν συχνές οι εντάσεις και οι εξάρσεις βίας προς την ανήμπορη μητέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια στιγμή η ανήμπορη 84χρονη ζήτησε ένα ποτήρι νερό από τον γιο της. Τότε εκείνος σηκώθηκε και όρμησε πάνω της καταφέρνοντας της χτυπήματα μέχρι θανάτου. Μάλιστα, αμέσως μετά φέρεται ότι αφαίρεσε από το άψυχο σώμα της μητέρας του όλα τα ρούχα της.

Ο δράστης είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική 

Στο παρελθόν ο μητροκτόνος είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, κάτι που επιβεβαίωσε και ο αδερφός του. Σύμφωνα ωστόσο με τους κατοίκους της περιοχής, όταν τελικά βγήκε, δεν ακολούθησε ποτέ τη φαρμακευτική αγωγή που του έδωσαν οι γιατροί.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι προηγήθηκε του εγκλήματος. Αυτό που προκύπτει είναι ότι ο δράστης κατάφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα με τα χέρια του και τη χρήση κάποιου αντικειμένου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter