Μητροπολίτης Συμεών: Ένας ασυνήθιστος ιεράρχης

Μητροπολίτης Συμεών: Ένας ασυνήθιστος ιεράρχης
mde

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών δεν είναι ένας συνηθισμένος «παπάς». Είναι ο Μητροπολίτης που έκανε δώρο στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα μια κορνίζα με φωτογραφία του αρχηγού του ΕΛΑΣ Άρη Βελουχιώτη μαζί με τον παπα-Ανυπόμονο. Είναι επίσης εκείνος που στήριξε ενεργά τους αγώνες των εργαζομένων στην ΛΑΡΚΟ και συνάντησε τον γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα δηλώνοντας μάλιστα πως «η κοινωνική αλληλεγγύη είναι απαραίτητη για να ενισχύεται το αγωνιστικό φρόνημα των ανθρώπων, γιατί δεν μπορεί να υπάρξει αγάπη χωρίς αγωνιστικό φρόνημα».

Ο κ. Συμεών αποτελεί ένα διαφορετικό υπόδειγμα μακριά από τους σκοταδισμούς και γι’ αυτό άλλωστε δεν έχει κανένα πρόβλημα να συναντιέται προεκλογικά με όλους τους υποψηφίους, ακόμη και του ΣΥΡΙΖΑ. Το documentonews.gr αλίευσε μία φωτογραφία που έβγαλε ο Σεβασμιώτατος με την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα, Βασιλική Λάζου. Η φωτογραφία αποδεικνύει πως οι δεσμοί της εκκλησίας με το ποίμνιο δεν περιορίζονται μόνο στους υποψηφίους της Δεξιάς η οποία διεκδικεί το μονοπώλιο της εκκλησιαστικής εύνοιας.

Η Βασιλική Λάζου, που ρίχνεται για πρώτη φορά στον εκλογικό αγώνα, δεν φορά ιδεολογικές παρωπίδες και διεκδικεί τις ψήφους όλων των συμπολιτών της, χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter