Μίτσελ: «Στο φετινό πρωτάθλημα οι εξηγήσεις των κανονισμών μάς στερούν αυτό που δικαιούμαστε»

Μίτσελ: «Στο φετινό πρωτάθλημα οι εξηγήσεις των κανονισμών μάς στερούν αυτό που δικαιούμαστε»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ στις δηλώσεις του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σχολίασε τη φάση του γκολ του Βρουσάι που δεν μέτρησε, ενώ τόνισε ότι δεν έχει παράπονα από τους παίκτες του.

«Εχουμε παίξει πολύ καλά αλλά δεν είχαμε ευστοχία. Επίσης όταν καταφέραμε να σκοράρουμε βρίσκεται πάντα κάποια συγκυρία. Στο φετινό πρωτάθλημα πάντα οι εξηγήσεις των κανονισμών μας στερούν αυτό που δικαιούμαστε», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος πρόσθεσε: «Όπως έγινε και στο πρώτο ματς κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε αλλά μας έλειπε η επιτυχία στο τελείωμα για να τα καταφέρουμε. Η αλήθεια είναι πως αξίζαμε να κερδίσουμε αλλά πάντα οι συγκυρίες είναι εναντίον μας.

Δεν μπορώ σε καμιά περίπτωση να δώσω ευθύνη σε κάποιον ποδοσφαιριστή. Παίξαμε σαν μία μεγάλη ομάδα όμως δεν σκοράραμε. Κάναμε αυτό ακριβώς που είχαμε σχεδιάσει και με το παραπάνω και για αυτό δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον παίκτη μας.

Σίγουρα όταν παίζεις όπως απόψε δείχνεις πως είσαι στο δρόμο, οπότε αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την πλευρά του δήλωσε:

«Μας αφήνει ικανοποιημένους το αποτέλεσμα παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα εντός έδρας. Βάση εικόνας μας αφήνει χαρούμενους ο βαθμός. Οι βαθμοί σε τέτοια παιχνίδια μας αφήνουν ικανοποιημένους, ειδικά στη φάση που είμαστε τώρα πριν από τα play off. Θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη εμφάνιση αν θέλαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter