Μητσοτακική μεταδημοκρατία

Μητσοτακική μεταδημοκρατία

Αφού υποχρέωσε όλα τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ να ασχοληθούν μαζί του και με το σκάνδαλο των υποκλοπών στην Ελλάδα, αφού του έκανε πλάκα και ο Τζίμι Φάλον, τη σκυτάλη πήραν τα περιοδικά της Πολωνίας και σίγουρα θα υπάρχει και συνέχεια.

Εντάξει, μπορεί ο κόσμος στην Ελλάδα να κουράστηκε από τις αποκαλύψεις για τις υποκλοπές, όπως λένε στον ΣΚΑΪ, αλλά μάλλον όλη η Ευρώπη το θεωρεί σημαντικό ζήτημα.

*** Γίνεται, όμως, να μην υπάρχει ενδιαφέρον στην Ελλάδα, αλλά να υπάρχει σε άλλες χώρες τις Ευρώπης; Γίνεται αν έχεις Πετσωμένα ΜΜΕ και Πετσωμένους δημοσιογράφους, όλα γίνονται…

*** Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε στη PEGA του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πολλά και διάφορα για τις υποκλοπές. Ζήτησε όταν θα έρθουν τα μέλη της Επιτροπής στην Ελλάδα για το θέμα να ψάξουν απαντήσεις στους προστατευόμενους της κυβέρνησης και φυσικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και σε άλλες χώρες οι κυβερνήσεις προστατεύουν συγκεκριμένα πρόσωπα, συγκεκριμένες εταιρείες και συγκεκριμένα συμφέροντα, απλά δεν έχουν εκλεγεί, έχουν πάρει την εξουσία ετσιθελικά…

*** Πήγε, που λέτε, ο Μητσοτάκης στην Πράγα και άφησε ξανά το… στίγμα του. Στήθηκαν όλοι οι ηγέτες για την εθιμοτυπική «οικογενειακή» φωτογραφία κι αυτός ήταν ο μοναδικός που κοίταγε αλλού γι’ αλλού.

*** Τον κοιτάς και αισθάνεσαι μια ασφάλεια απέναντι στις τουρκικές επιδιώξεις. Λες, «με αυτόν στο τιμόνι της χώρας δεν φοβάμαι τίποτα».

https://twitter.com/mitsotakis/status/1578074398749253637

*** Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αβαντάρεις, για προσωπικούς λόγους, έναν υπουργό. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, στην προσπάθειά του να διαφημίσει τον Κυριάκο Πιερρακάκη είπε στον ΣΚΑΪ: «To gov.gr τους το έδειχνα στο κινητό και τι κάνουμε στην Ελλάδα από το κινητό και οι γερμανοί μου συνάδελφοι έπεφταν λιπόθυμοι. Η Γερμανία δεν έχει ούτε το ένα / χιλιοστό σε ψηφιακή εξέλιξη σε σχέση με την Ελλάδα του Κυριάκου Πιερρακάκη. Σήμερα που μιλάμε το ελληνικό κράτος δουλεύει καλύτερα του γερμανικού. Όταν βλέπουν οι Γερμανοί τι έχει κάνει η Ελλάδα αυτά τα 3 χρόνια, κλαίνε από ζήλια».
Μόνο ο Πιερρακάκης και ο Σούπερμαν αυτά…

*** Τώρα που θυμήθηκα τον Άδωνη, τον κάλεσαν χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha να μιλήσει για την ακρίβεια και το «άδειασμα» που δέχθηκε από το Μαξίμου για το θέμα της συρρίκνωσης του ωραρίου των καταστημάτων, ελέω ενεργειακής κρίσης.
Αλήθεια, πώς κατάφεραν να τον πείσουν να μιλήσει;

*** O Μηταράκης ανέβασε βίντεο του 2019 για να απαντήσει στην τουρκική προκλητικότητα. Κι αντί να το μαζέψει με σκυμμένο το κεφάλι, βγήκαν οι Κυριακονόμοι να την «πουν» σε όσους έγραψαν στο Twitter ότι το βίντεο είναι παλιό ότι παίζουν το παιχνίδι της Τουρκίας.
Το παιχνίδι της αλήθειας παίζουν, αλλά δυστυχώς δεν το ξέρετε…

*** Το έχουμε ξαναπεί, λίγοι έχουν το χιούμορ του Τσακαλώτου. Αυτή τη φορά τρόλαρε την επική φωτογραφία του Νικ Χαρντ για το ταξίδι του στις ΗΠΑ.

*** Η κυβέρνηση μίσθωσε για 3 χρόνια 293 χιλιοταλαιπωρημένα λεωφορεία προς 120.000 ευρώ το καθένα, ενώ ένα αντίστοιχο καινούριο κοστίζει 210.000 ευρώ.
Λέτε για αυτό να έκρυβαν τις συμβάσεις;

*** Είδα φωτογραφίες από το ναυάγιο στη Λέσβο, με σώματα προσφύγων να επιπλέουν στη θάλασσα. Γροθιά στο στομάχι. Το Αιγαίο βάφτηκε ξανά κόκκινο. 18 άνθρωποι που έψαχναν ένα καταφύγιο, άφησαν την τελευταία τους πνοή εντός των συνόρων της Ευρώπης της αλληλεγγύης. Αλλά μιλήστε μου λίγο για πολιτισμό…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter