Μητσοτάκης από Αγιο Δημήτριο: Διώξαμε τους μετανάστες, φέραμε τους τουρίστες!

Μητσοτάκης από Αγιο Δημήτριο: Διώξαμε τους μετανάστες, φέραμε τους τουρίστες!

Να ανατρέψει το άσχημο κλίμα που έχουν διαμορφώσει οι τελευταίες πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις για την κυβέρνησή του καθώς 2 στους 3 εκφράζουν την άποψη ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση, επιχειρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης που το Σάββατο βρέθηκε για περιοδεία στον Αγιο Δημήτριο Αττικής, ενόψει ευρωεκλογών.

Αφού επανέλαβε πως οι Ευρωεκλογές είναι εθνική κάλπη ζητώντας από τους ψηφοφόρους να παραμείνει η Νέα Δημοκρατία πολιτικά κυρίαρχη το βράδυ της 9ης Ιουνίου, έθεσε ξανά το κινδυνολογικό και πλαστό δίλημμα «ποιος μπορεί να διεκδικήσει στην Ευρώπη περισσότερα για την Ελλάδα» αναφερόμενος στα χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης και το Μεταναστευτικό.

Διαβάστε επίσης – Φόβος στο Μαξίμου – «Να πάρουμε τις εκλογές στα σοβαρά» λέει ο Μητσοτάκης

Μάλιστα με αδίστακτο ύφος υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σταμάτησε τις ροές των μεταναστών στα σύνορα», ενώ «είδε» και «βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων» επειδή έδωσε τη δυνατότητα σε τούρκους τουρίστες να επισκέπτονται κάποια ελληνικά νησιά, με την θέσπιση της βίζας εξπρές διάρκειας μίας εβδομάδας, μέτρο που τέθηκε σε εφαρμογή από την 1η Απριλίου 2024.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτό που είπε ενόψει της ευρω-κάλπης είναι ότι… διώξαμε τους μετανάστες και φέραμε τους τουρίστες, κινούμενος σε ακροδεξιά – ξενοφοβική ρητορική.

Ο Κ. Μητσοτάκης ανέφερε ακόμα ότι το κόμμα του είναι εκείνο που αύξησε τον κατώτατο μισθό, αλλά δεν είπε ότι αυτός παραπάνω ακόμα κάτω και από τα προ μνημονίου επίπεδα, ότι η ακρίβεια συνεχίζει να καλπάζει και ότι ετοιμάζουν στο υπουργείο Εργασίας να λανσάρουν την εξαήμερη εργασία, κάνοντας ακόμα πιο εντατικούς τους όρους εκμετάλλευσης των εργαζόμενων από τους εργοδότες τους…

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter