Μητσοτάκης-Gate όπως Watergate;

Μητσοτάκης-Gate όπως Watergate;

Όπως και να το πείτε ένα είναι σίγουρο. Αφού δεν κατάφερε ο Φλώρος με την ENERGA να αποδομήσει τον ανιψιό του Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη, τον οποίον αναβάθμισε σε διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου του, το κατάφερε το άτιμο χούϊ της φαμίλιας, (στανταράκι εδώ ταιριάζει αυτό που λένε, πάει σόϊ το βασίλειο από πατέρα στον υιό…), δηλαδή η παρακολούθηση των πολιτικών αντιπάλων.

Τελικά όπως καταλάβατε είναι μία “δεμένη” οικογένεια από παντού. Μόνο που στη προκειμένη περίπτωση δεν τελειώνει η «βρώμικη» αυτή υπόθεση μόνο με τις θυσίες του ανιψιού και του κολλητού διοικητή της ΕΥΠ για να σωθεί ο «Βασιλιάς», αλλά όπως σε όλες τις δυσώδεις περιπτώσεις, όπως αυτή, απαιτείται η παραίτηση του πολιτικού προϊσταμένου της ΕΥΠ, δηλαδή του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κι όποιος διερωτήθηκε τότε, στην αρχή της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, μα καλά γιατί ο Πρωθυπουργός πήρε πάνω του την εποπτεία της ΕΥΠ, τώρα σίγουρα του έχουν λυθεί οι απορίες… Έφθασε μέχρι να αλλάξει το νόμο για τα απαιτούμενα προσόντα του αρχηγού της ΕΥΠ για να διορίσει τον άνθρωπο της εμπιστοσύνης του Παναγιώτη Κοντολέων, όπου μαζί με τον αγαπημένο του ανιψιό Γρηγόρη Δημητριάδη ανέλαβαν να κάνουν τη «βρώμικη δουλειά» της υποκλοπής επικοινωνιών δημοσιογράφων, πολιτικών αντιπάλων και δημόσιων προσώπων, παρακάμπτοντας τους νόμους και το δημοκρατικό πολίτευμα, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ορκίστηκε να υπηρετεί!

Όμως, Μητσοτάκης είναι αυτός!! Αντιθεσμικός – Λαϊκιστής και Καθεστωτικός μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο, ο «Ά(χ)ριστος» της φαύλης κυβέρνησής του… είναι γυμνός από παντού! Ο ίδιος προσπαθεί να εξασφαλίσει την επόμενη εκλογική του επιτυχία με τη σιγουριά που θα του εξασφάλιζαν οι παρακολουθήσεις πολιτικών αντιπάλων του, ώστε να γνωρίζει τις κινήσεις τους από πριν και με τα πετσωμένα ΜΜΕ, που του εξασφαλίζουν την εικόνα της πολιτικής που θέλει να περάσει, π.χ. ότι η Ελλάδα υπό την πρωθυπουργία του είναι ένας παράδεισος για να ζεις, εξαφανίζοντας ταυτόχρονα ειδήσεις που δεν πρέπει να μάθει ο κόσμος. Διεθνώς πλέον τον έχουν πάρει χαμπάρι, αφού υπό την πρωθυπουργία του η χώρα μας σταθερά παρεκκλίνει από ευρωπαϊκές οδηγίες και κεκτημένα.

Προς το παρόν το πλοίο μπάζει νερά… Στην δύσκολη στιγμή ο εξ απορρήτων του Κυριάκου Μητσοτάκη, το πιο ισχυρό πρόσωπο της κυβέρνησης, ο «αντ’ Αυτού» στις δύσκολες και ειδικές αποστολές, αυτός που έλυνε κι έδενε στου Μαξίμου, ο ανιψιός Γρηγόρης Δημητριάδης πετάχθηκε από το πλοίο στη θάλασσα.

Πολλά όμως νερά έπονται ακόμα από τη βρώμικη αυτή υπόθεση των υποκλοπών, που αγγίζει τον πυρήνα των ατομικών δικαιωμάτων ενός κράτους Δικαίου, πληγώνοντας θεμελιώδεις αρχές της δημοκρατικής υπόστασής του!

Μοιάζει σαν να ξυπνήσαμε ένα πρωϊνό του 1968, όμως όχι!! Ένας εφιάλτης ήταν κι έφυγε… Οσονούπω, μια νέα δημοκρατική και προοδευτική κυβέρνηση θα αναδυθεί, που θα φροντίσει για κοινωνική δικαιοσύνη και κοινωνική συνοχή και ειρήνη.

ΥΓ: Θερμά συγχαρητήρια για το εκτεταμένο ρεπορτάζ των υποκλοπών του «Reporters United» και της «ΕφΣυν» που έκαναν όλες τις αποκαλύψεις, χάριν των οποίων προέκυψαν οι σημερινές παραιτήσεις των Γρηγόρη Δημητριάδη και Παναγιώτη Κοντολέων. Κοσμούν τη δημοσιογραφία και μαζί με δημοσιογράφους ερευνητές, όπως του «Documento» που ανέδειξαν το σκάνδαλο Novartis, αλλά και κάποιους λίγους ακόμα, μας κάνουν υπερήφανους ότι σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχουν μόνο πετσωμένοι…

Πρ. Βουλευτής B1’ Βόρειου Τομέα Αθηνών / μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter