«Προβληματισμένος» ο Μητσοτάκης για τις αμβλώσεις – «Ξεχνά» τις πομπές στελεχών του στα «συνέδρια γονιμότητας»

«Προβληματισμένος» ο Μητσοτάκης για τις αμβλώσεις – «Ξεχνά» τις πομπές στελεχών του στα «συνέδρια γονιμότητας»

«Πραγματικά προβληματισμένος από την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ», αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχετικά με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ για τις αμβλώσεις, για να προσθέσει ότι «είναι ένα σημαντικό βήμα πίσω στον αγώνα για τα δικαιώματα των γυναικών».

Κι όμως ο πρωθυπουργός μας έπεσε έξω μιας και αναζητεί τα δικαιώματα των γυναικών στη… σωστή πλευρά της ιστορίας που όπως λέει πάντα βρίσκεται το κόμμα του, δηλαδή στην συντηρητική και σκοταδιστική “βαθιά Αμερική” που επί δεκαετίες υπηρετεί η Δεξιά και το κόμμα του η Νέα Δημοκρατία.

Nα θυμίσουμε δε ότι οι βουλευτές και οι ευρωβουλευτές της ΝΔ είναι αυτοί που ψήφισαν και ψηφίζουν ενάντια στη νομιμοποίηση των αμβλώσεων, και που πρωτοστατούν σε “συνέδρια γονιμότητας”!

Εύστοχα σήμερα ο Νάσος Ηλιόπουλος σχολίασε ότι «και στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει η συζήτηση για τα δικαιώματα του αγέννητου παιδιού, ακόμα και με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, όπως ο κ. Γεωργιάδης, να αναπαράγουν αυτή τη ρητορική». «Ο τραμπισμός υπάρχει και στη χώρα μας και είναι μέσα στη ΝΔ», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.​

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter