Μητσοτάκης μέχρι να σβήσει ο ήλιος

Μητσοτάκης μέχρι να σβήσει ο ήλιος

Τα μάθατε; Ο Μητσοτάκης έκοψε την κορδέλα στο Ελληνικό.

Δύο χρόνια. Τόσο χρειάστηκε η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να κάνει πράξη τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση της Ευρώπης.

Ήταν όλα τόσο όμορφα. Τόσο ευρωπαϊκά…

*** Στον ουρανοξύστη σχηματίστηκε με λέιζερ η φάτσα του Κυριάκου, ο Άδωνις χόρεψε κάτω από ντισκόμπαλα «μα εγώ δε ζω γονατιστός, είμαι της γερακίνας γιος και η Κεραμέως, στο άλλο stage, τραγούδησε το «ω γλυκύ μου έαρ», συγκεντρώνοντας αρκετό κόσμο, κυρίως από τον χώρο της Εκκλησίας, αλλά όχι μόνο. Τα παιδιά, ντυμένα με σχολικές ποδιές, έπαιξαν στην καλύτερη παιδική χαρά των Βαλκανίων, φωνάζοντας: «Ζήτω η Ελλάδα, Ζήτω η Θρησκεία, Ζήτω η Νέα Δημοκρατία», ενώ οι ηλικιωμένοι έλεγαν στα παγκάκια ιστορίες για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, για το πώς τους είχε «βολέψει» στο Δημόσιο.
Ήταν μια αξέχαστη γιορτή.

*** Λοιπόν, για να επανέλθουμε στην πραγματικότητα, ο Μητσοτάκης εγκαινίασε για δεύτερη φορά, μετά τον Ιούλιο του 2020, την έναρξη των έργων. Ούτε τότε, ούτε τώρα έχει γίνει το παραμικρό στο καλύτερο «φιλέτο» της Αττικής. Α, όχι, ψέματα. Είχαν στήσει μια τέντα. Αυτοί που λοιδορούσαν τους μουσαμάδες στο μετρό της Θεσσαλονίκης, τώρα εγκαινίασαν μια τέντα, η οποία πιθανότατα ήταν φτιαγμένη κι από το ίδιο υλικό.

*** Τον Μάιο της περασμένης χρονιάς ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πει σε ανάπηρο, στην Καλαμαριά, «ωραίο το εργαλείο», ενώ τον περασμένο Νοέμβριο είχε σπρώξει ΑμεΑ για να χαιρετήσει πρώτος την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Αυτά είναι βιντεοσκοπημένα.

*** Αλλά όπως φαίνεται, δεν είναι μόνο ο πρωθυπουργός που δεν αισθάνεται το παραμικρό απέναντι στα Άτομα με Αναπηρία. Χάρης Θεοχάρης και Δόμνα Μιχαηλίδου συμμετείχαν, με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού», στη δράση που οργάνωσε το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών σε συνεργασία με το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, με τίτλο: «Έλα στη θέση μου: 1ο Blind Guide Καλλιθέας».
Προφανώς, σκοπός της δράσης ήταν να περπατήσουν χωρίς να βλέπουν, έτσι ώστε να αντιληφθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη μετακίνησή τους οι άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα όρασης και φυσικά να βοηθήσουν.
Και όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, τόσο ο Θεοχάρης, όσο και η Μιχαηλίδου προβληματίστηκαν ιδιαιτέρως…

*** Καλά ο άλλος ο Μηταράκης τι είπε; «Θα ήταν εθνικά υπεύθυνο να συμφωνήσουν τα κόμματα να ισχύσει από την πρώτη Κυριακή ο εκλογικός νόμος της δεύτερης, για να αποφύγουμε την αστάθεια μιας υπηρεσιακής κυβέρνησης. Καθώς παραμένει η ένταση με την γείτονα», δήλωσε ο υπουργός.
Γιατί όχι να μην γίνουν καθόλου εκλογές; Ας μείνει ο Μητσοτάκης για πάντα στην εξουσία, μιας και η ένταση με την Τουρκία δεν πρόκειται να σταματήσει και ποτέ…
Μητσοτάκης μέχρι να σβήσει ο ήλιος και αυτοί στην καρέκλα.
Πες το άνθρωπέ μου…

*** Από το «να δώσει απαντήσεις ο κ. Τσίπρας για τη βίλα στο Σούνιο», περάσαμε στο «δεν σχολιάζω δικαστικές αποφάσεις». Τι να πει ο κ. Οικονόμου για την καταδίκη του Γιάννη Κουρτάκη; Με fake news έγιναν κυβέρνηση, θα κάτσουν να σκάσουν για μια καταδίκη;

*** Ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκαν οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό 19χρονης μέσα στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.
Η Δικαιοσύνη έγραψε άλλη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία της.
Ξέρετε ότι αν κάτσει κάποιος και τα μαζέψει όλα αυτά τα περιστατικά φτιάχνει βιβλίο, ε; Σας έχω και τίτλο: 40 μήνες επιτυχίες.

*** Ο Κώστας Πλεύρης χαιρέτησε για τρίτη φορά ναζιστικά μέσα στο δικαστήριο και η έδρα τα πήρε στο κρανίο. Τον έβαλε στη θέση του για τα καλά. «Απαγορεύονται οι χαιρετισμοί, τα επιφωνήματα και τα χειροκροτήματα στο δικαστήριο» είπε η πρόεδρος.
Δεν ήξερε που να κρυφτεί ο μπαμπάς Πλεύρης.
Η Δικαιοσύνη στα καλύτερά της…

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter