Μητσοτάκης: Προεκλογικές λασπολογίες εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ στο 14ο συνέδριο της ΝΔ

Μητσοτάκης: Προεκλογικές λασπολογίες εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ στο 14ο συνέδριο της ΝΔ
Στιγμιότυπο από την πρώτη ημέρα των εργασιών του 14ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στο Metropolitan Expo, Παρασκευή 6 Μαΐου 2022. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Να κλείσει τα μάτια μπροστά στη δημοσκοπική κατρακύλα της Νέας Δημοκρατίας προσπάθησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκστομίζοντας μια εκτενή λασπολογία κατά του ΣΥΡΙΖΑ στα πλαίσια του 14ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

Στην προσπάθειά του να κουκουλώσει όπως- όπως τα κυβερνητικά λάθη, την εσωκομματική αναταραχή, αλλά και τις προσωπικές του ευθύνες, αφού έπλεξε γαλάζιο εγκώμιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης άλλων χαρακτήρισε τη χώρα επί ΣΥΡΙΖΑ «βάλτο». Σε αυτό το πλαίσιο ισχυρίστηκε πως επί των ημερών του συντελείται «αναγέννηση» του βαλτότοπου.

Αφού ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου σημείωσε ότι οι πολίτες στις επόμενες εκλογές θα έχουν «την αλήθεια μιας Ελλάδας που παρά τις δυσκολίες αλλάζει και γίνεται πιο δυνατή».

«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν ποια δύναμη εξελίσσεται και ποια μένει δέσμια του παρελθόντος. Να ζυγίσουν αν αυτή η αναγέννηση αξίζει να συνεχιστεί ή αν ο τόπος θα ξανακυλίσει στον βάλτο που όλοι γνωρίσαμε» σημείωσε λασπολογώντας περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να πισωγυρίσει στην υπανάπτυξη, στον διχασμό, στη μίζερη εθνική περιθωριοποίηση» συμπλήρωσε ξεχνώντας τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την πανδημία και το νέο κύμα ακρίβειας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter