Μητσοτάκης λες και μιλά για το χωράφι του: «Τι σας κόφτει ο εκλογικός νόμος;»

Μητσοτάκης λες και μιλά για το χωράφι του: «Τι σας κόφτει ο εκλογικός νόμος;»

Τη στιγμή που φιλοκυβερνητικές εφημερίδες, όπως «Παραπολιτικά» και «Τα Νέα», και φίλα προσκείμενες ιστοσελίδες, όπως το iefimerida.gr, δημοσιεύουν εκτεταμένα ρεπορτάζ για την πρόθεση νέας αλλαγής του εκλογικού νόμου, ο πρωθυπουργός απάντησε σε σχετικό ερώτημα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης λες και πρόκειται για τα ελαιόδεντρα που το 2019 ζητούσε αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ λόγω πλημμύρας.

Διαβάστε σχετικά: Πρωθυπουργός της… ελαι-ημοσύνης

«Ποιος διακινεί ότι έχετε πάρει την απόφαση να αυτοεξευτελιστείτε αλλάζοντας δεύτερη φορά στην ίδια θητεία τον εκλογικό νόμο;» ρώτησε τον πολιτικό του αντίπαλο ο Αλέξης Τσίπρας, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση. «Προτίθεστε να φέρετε νέο εκλογικό νόμο δεύτερη φορά στην ίδια θητεία; Πείτε μας αλήθεια τόσο βαθιά απεγνωσμένος είστε;», ήταν τα καταληκτικά του ερωτήματα προς τον πρωθυπουργό.

«Γιατί σας νοιάζει;»

Αν και ο πρωθυπουργός έδειξε αρχικά την πρόθεση να δώσει μία σοβαρή απάντηση για ένα σημαντικό θέμα που προκλήθηκε από τις διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου σε φιλοκυβερνητικά Μέσα, τελικά διέψευσε τις προσδοκίες. Προτίμησε να ειρωνευτεί τον κ. Τσίπρα, γελώντας και ρωτώντας τον τι τον… κόφτει το σενάριο που διακινούν συγκεκριμένα ΜΜΕ περί νέας τροποποίησης του εκλογικού νόμου, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στη Μεταπολίτευση. 

«Διακρίνω μια μεγάλη αναταραχή για το ζήτημα αυτό. Εγώ, σας λέω ότι οι εκλογές θα γίνουν με τον υφιστάμενο εκλογικό νόμο και με τον νέο εκλογικό νόμο που έχουμε ψηφίσει θα γίνουν οι επόμενες» είπε και συμπλήρωσε γελώντας: «Αλλά αφού εσείς είστε ούτως ή άλλως πρώτο κόμμα, τι σας κόφτει ο εκλογικός νόμος; Γιατί σας νοιάζει τόσο πολύ; Τι είναι αυτό το άγχος που σας έχει πιάσει;».

Δείτε το βίντεο από το 20:45:

ΕΚΛΟΓΙ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter