Μητσοτάκης: Σσσσσσς, υποκλέπτει και συγκαλύπτει – Την Κυριακή στο Documento – Μαζί το Docville

Μητσοτάκης: Σσσσσσς, υποκλέπτει και συγκαλύπτει – Την Κυριακή στο Documento – Μαζί το Docville

Σσσσσσς
* Ο Μητσοτάκης μετατρέπεται σε νονό της παρεκτροπής επιβάλλοντας πλήρη σιωπή για το σκάνδαλο των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων.
* Κοινοβουλευτικοί τού αποδίδουν ότι καθιερώνει μαφιόζικο κοινοβουλευτισμό με ομερτά και κανόνες ευτελισμού της Βουλής.
* Με τις οδηγίες του γίνεται επίκληση του απορρήτου από κρατικούς παράγοντες, το οποίο μπορεί, σύμφωνα με τον νόμο, να άρει ο ίδιος
Μιλούν: Γιώργος Κατρούγκαλος, Κώστας Τζαβάρας, Κώστας Ζώρας, Αντώνης Ρουπακιώτης

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: «Ο Μητσοτάκης τελείωσε, οι υποκλοπές είναι το βατερλό του»

Νέα Δημοκρατία: Στο τραπέζι του Καραμανλή το κεφάλι του Κυριάκου

Τον Μητσοτάκη δείχνει το ΠΑΣΟΚ. Είναι για τη Χαριλάου Τρικούπη ο ενορχηστρωτής της επιχείρησης συγκάλυψης για τις υποκλοπές

Σκιώδης πρωθυπουργός. Γιώργος Γεραπετρίτης, ο αντ’ Αυτού

«Στεγνό καθάρισμα». Σβήνουν το στίγμα του Δημητριάδη

Γιώργος Γεραπετρίτης: Λεκέδες και ψέματα. Ο Ι.Σ.Καριώτης εξυμνεί τον «απόστολο» και άριστο λακέ του Κυριάκου Μητσοτάκη που πάσχει από σύνδρομο Πινόκιο

Βαρυχειμωνιά στο ΕΣΥ. Γιατροί στο αμήν, νοσοκομεία στο τετέλεσται. Φυλλορροούν από προσωπικό τα δημόσια νοσοκομεία της περιφέρειας και η κυβέρνηση με τον υπουργό Θ. Πλεύρη στρώνουν χαλί στους ιδιώτες

Απεργία στη Μαλαματίνα. «Κάποια στιγμή τελειώνει η υπομονή». Εργαζόμενοι μιλούν στο Documento για τη δουλειά τους, την εργοδοσία και τα ΜΑΤ της κυβέρνησης

Αφιέρωμα. Η ΔΕΘ σε έναν κόσμο που αλλάζει. Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Ελλάδα σε αριθμούς

Κοροϊδία. Αναγγέλλουν αυξήσεις, αλλά για τους μισούς συνταξιούχους

Ακρίβεια. Καθηλωμένα εισοδήματα απέναντι σε ενεργειακή τρέλα και πληθωριστικό σοκ

Γιώργος Αφρουδάκης: «Το χρυσό μου μετάλλιο για ένα κέντρο υγρού στίβου…»

Αρθρογραφούν: Κώστας Αρβανίτης, Αγγελος Τόλκας, Γεώργιος Μ. Σαρηγιάννης, Ευαγγελία Μανιτσούδη

Το «Σπιρτόκουτο» του Γιάννη Οικονομίδη γιορτάζει τα 20 χρόνια του στο Docville

«Με το φιλμ αυτό ήξερα πολύ καλά από την πρώτη στιγμή τι ήθελα να κάνω τόσο σε επίπεδο περιεχομένου όσο και φόρμας. Ηθελα να μιλήσω για την “αγία” ελληνική οικογένεια με σαρκασμό αλλά και με πολιτικούς, κοινωνικούς, ανθρωπολογικούς και υπαρξιακούς όρους, φροντίζοντας ταυτόχρονα να θέσω άλλα στάνταρ σε επίπεδο κινηματογραφικής γλώσσας. To “Σπιρτόκουτο” μίλησε για εκείνα που δεν ήθελε κανείς να μιλήσει μέχρι τότε»: Ο Γιάννης Οικονομίδης συζητάει με τον Κωνσταντίνο Καϊμάκη για την ταινία-φαινόμενο που κλείνει 20 χρόνια.

«Το σίγουρο είναι ότι εάν ζούσα στον Μεσαίωνα θα ήμουν γελωτοποιός και ο φεουδάρχης που θα του έλεγα τις αλήθειες δεν θα μου έκοβε το κεφάλι. Δεν ξέρω σήμερα πόσο ισχύει αυτό. Μήπως η εποχή εκείνη ήταν λίγο καλύτερη για τους γελωτοποιούς»: Λίγο προτού ανέβει στη σκηνή για την παράσταση «Αριστοφάνης – Ηρώνδας: Contra tempo» του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος ο Δημήτρης Πιατάς συναντήθηκε με την Αφροδίτη Ερμίδη και μίλησαν για την παράσταση, τη στάση της πολιτείας απέναντι στον πολιτισμό, τα έργα και τις ημέρες του Κυριάκου Μητσοτάκη και την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι stand-up comedians Αριστοτέλης Ρήγας και ο Στέλιος Ανατολίτης προσεγγίζουν την έννοια της ελευθερίας της ατομικής, της αγοράς, της γειτονιάς, της… εν γένει.

«Δεν μου λείπει ο Λοΐζος να πάω σπίτι και να τον βρω, δεν μου λείπει να μου πει κάτι για να με βοηθήσει στη ζωή μου. Μου λείπουν κάτι τεράστια κομμάτια που δεν έζησα μαζί του, που δεν συνυπήρξαμε»: Η Μυρσίνη Λοΐζου σε μια εξομολογητική συζήτηση με τον Αντώνη Μποσκοΐτη μιλάει για τον πατέρα της Μάνο, τη μητέρα της Μάρω, αλλά και για τη μεγάλη συναυλία  στην Τεχνόπολη, στην οποία 30 νέοι καλλιτέχνες από τον χώρο της ραπ, του ροκ και της electronica θα διασκευάσουν τα πιο αγαπημένα τραγούδια του εμβληματικού συνθέτη.

«Ας μην ξεχνάμε ότι η τέχνη εκπαιδεύει, πως κάθε είδους πολιτικό σύστημα βολεύεται με την άγνοια των ανθρώπων»: Ο ζωγράφος και γλύπτης Κωστής Γεωργίου ξεναγεί την Αφροδίτη Ερμίδη στην έκθεσή του «Enigma 2» στον Ελληνικό Κόσμο.

«Μόνο συμμετέχοντας και δρώντας συλλογικά στα πανεπιστήμια, τα σωματεία και στους κοινωνικούς χώρους και φυσικά ψηφίζοντας στις εκλογές μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον με αξιοπρέπεια, πραγματική ισότητα και δικαιοσύνη για όλες και όλους»: Ο Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος, μέλος της Γραμματείας του ΚΣ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνος Τύπου & Επικοινωνίας, μιλάει με την Αμαλία Δενδρινού για το Φεστιβάλ Σπούτνικ, τη γιορτή της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Χορεύοντας έως το τέλος της αγάπης: Στη στήλη «Summer concerts» ο Αντώνης Μποσκοΐτης γυρίζει τον χρόνο στο 2008 και θυμάται τη συναυλία του Λέοναρντ Κοέν στο Terra Vibe στη Μαλακάσα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter