Μητσοτάκης : Χαμόγελα για ένα… τσουρέκι, σιωπή για το «συμβόλαιο θανάτου» για δημοσιογράφο

Μητσοτάκης : Χαμόγελα για ένα… τσουρέκι, σιωπή για το «συμβόλαιο θανάτου» για δημοσιογράφο

Τrending στο twitter έγινε η χαμογελαστή φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη σε γνωστή αλυσίδα ζαχαροπλαστείων της Θεσσαλονίκης που είναι ονομαστή για τα τσουρέκια της. Mέρες που έρχονται ο πρωθυπουργός είπε να εφοδιαστεί με το παραδοσιακό έδεσμα, να μη γυρίσει με άδεια χέρια στο Μαξίμου.

Προκαλεί ερωτήματα ωστόσο η στάση του πρωθυπουργού που προτίμησε το τελευταίο 24ωρο να παρέμβει στο δημόσιο χώρο με ένα τσουρέκι ενώ αρνήθηκε να προβεί σε μια έστω τυπική δήλωση καταγγελίας όσων θα ήθελαν νεκρό ένα δημοσιογράφο.

Εύστοχη ήταν και η παρέμβαση της βουλευτή Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Νοτοπούλου που σχολίασε:

«Για μια ακόμη φορά ο κ. Μητσοτάκης ήρθε με άδεια χέρια στη Θεσσαλονίκη. Μετά τα εγκαίνια παρωδία κλινών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, ανακοίνωσε την παράδοση σε ιδιώτες (μέσω ΣΔΙΤ) των οδικών αξόνων Θεσσαλονίκης – Έδεσσας και Δράμας – Αμφίπολης.

Όσα τσουρέκια κι αν πάρει ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί ούτε να ξεγελάσει ούτε τους Θεσσαλονικείς ούτε να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις που έχει προκαλέσει στην πόλη η αδιαφορία του ίδιου και της Κυβέρνησής του για την μη στήριξη της Θεσσαλονίκης και της περιοχής».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter