Μιχαηλίδης: «7 Ιούλη έσκαγες; Οκτώβρη θα πουντιάσεις» (Video)

Μιχαηλίδης: «7 Ιούλη έσκαγες; Οκτώβρη θα πουντιάσεις» (Video)

Νέο «καυστικό» βίντεο από τον Θανάση Μιχαηλίδη ο οποίος σχολιάζει την επικαιρότητα με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο.

Από το «στόχαστρο» του Θανάση Μιχαηλίδη δεν ξεφεύγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο νέος σταρ του Ολυμπιακού, Μαρσέλο, το WRC, οι δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, η «αμαρτωλή» συλλογή με τα 161 κυκλαδικά ειδώλια, αλλά και ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ.

Όπως σημειώνει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης στην περιγραφή του νέου του σκετς: «Εξακολουθεί να μπανιαρίζεται και να φωτογραφίζεται με τη ρόγα έξω, ντύνεται με τη στολή του WRC κι εμφανίζεται στο ΟΑΚΑ καμαρωτός-καμαρωτός, φέρνει παικταρά στον Ολυμπιακό εξαιτίας του μεγάλου βιοτικού επιπέδου, καλεί ”συνάδελφο” να εκθέσει την συλλογή του με 161 κυκλαδικά ειδώλια προϊόντα αρχαιοκαπηλίας, για τις παρακολουθήσεις γελάει το Ευρωκοινοβούλιο αλλά αυτός δεν ξέρει τίποτα, ζητάει να βγουν ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ και την ίδια ώρα απειλεί μέσω Ντόρας με δεκαετή φυλάκιση όποιον τολμήσει να τα βγάλει ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, τα αρχεία παρακολούθησης Κουκάκη-Ανδρουλάκη καταστράφηκαν από ”μερέντα”, κι εμείς ζήσαμε ΕΥΤΥΧΩΣ και είδαμε πως ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΔΕ ΣΩΖΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ.. Τέλος, μην ξεχνάμε πως το βιοτικό μας επίπεδο εκτοξεύθηκε μόνο και μόνο για την άφιξη ενός ποδοσφαιριστή και μετά από δέκα λεπτά καταβαθρώθηκε σε εποχές 1940… Το Τ.Ψ.Ρ.Μ. θα σας ακολουθεί τις κρύες νύχτες του χειμώνα…».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter