Μιχαηλίδης για Μητσοτάκη: «Εξαφανισμένος για 5 μέρες! Όσο χιόνιζε, έκανε διακοπές!»

Μιχαηλίδης για Μητσοτάκη: «Εξαφανισμένος για 5 μέρες! Όσο χιόνιζε, έκανε διακοπές!»

Η κακοκαιρία που έπληξε την Αττική αφήνοντας πίσω της χιλιάδες προβλήματα, η εξαφάνιση του πρωθυπουργού και η πρόταση μομφής που κατέθεσε ο Τσίπρας είναι μερικά από τα θέματα που σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο Θανάσης Μιχαηλίδης αυτή την βδομάδα.

«Εξαφανισμένος για 5 μέρες! Όσο χιόνιζε, έκανε διακοπές! Silver alert ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΘΙΩΜΕΝΟΥ έπρεπε να βγάλουν! Η Αττική βυθισμένη στο χιόνι κι αυτός ΑΦΑΝΤΟΣ! Άνθρωποι εγκλωβισμένοι σε αυτοκινητόδρομους και γειτονιές χωρίς ρεύμα, νερό, φαγητό, φάρμακα κι αυτός ΑΦΑΝΤΟΣ!!!! Νοσοκομεία χωρίς ρεύμα και θέρμανση, φέρετρα στους δρόμους κι αυτός ΑΦΑΝΤΟΣ! Η Ε.Μ.Υ. φταίει, ο Πατούλης φταίει, ο Θεός φταίει κι η ΔΟΥΡΟΥ ΦΤΑΙΕΙ!ΑΥΤΟΣ ΠΟΤΕ! Μοιράζει ξένα διχίλιαρα τα οποία θα τα επιστρέψει ο ΛΑΟΣ στην ΕΤΑΙΡΕΊΑ!

Ο Τσίπρας καταθέτει ”πρόταση μομφής” μήπως και γλιτώσει ο τόπος από τους πλέον ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ κι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ πολιτικούς ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

Ο Ανδρουλάκης υπερψηφίζει την πρόταση αλλά ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, αφήνοντας να αιωρείται στον αέρα ένα ακόμη ΤΨΡΜ κι εσείς στο ΚΙΝΑΛ.

Στα ”απλά κι ανούσια” , ο Γεραπετρίτης τηλεφωνεί στον Φουρθιώτη αλλά ο Φουρθιώτης ΔΕΝ του το σηκώνει…

ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ;»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter