Μιχαηλίδης: «Μια συναυλία που έγινε δημοσκόπηση» (Video)

Μιχαηλίδης: «Μια συναυλία που έγινε δημοσκόπηση» (Video)

Με ένα ακόμα καυστικό βίντεο ο Θανάσης Μιχαηλίδης σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα, στην οποία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων ο πολιτικός χαρακτήρας της Συναυλίας Ειρήνης, την «πρόταση» Πορτοσάλτε να μας κόβουν το ρεύμα μία ώρα την ημέρα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο που φωνάζει για το γεγονός ότι 7 οργανισμοί κατατάσσουν την Ελλάδα στις ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΈΣ ΧΩΡΕΣ σε ότι αφορά την ελευθερία τύπου και λόγου και την παρέμβαση του Παύλου Πολάκη που εκθέτει τη Μίνα Γκάγκα και το υπουργείο Υγείας σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας.

«Μόνος του παλαμοκρόταγε ο Οικονόμου, ο άλλος δίπλα ο Σταϊκούρας ήταν τυπικός. Βέβαια από το παλαμοκρότημα του Οικονόμου του κουνήθηκε το κεφάλι. Κάπου έλεγε ότι η ΕΤ3 είναι κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξέρω τι έχει στο κεφάλι του αυτό το παιδί»…

«Ο Πορτοσάλτε ζητάει να μας κόβουν το ρεύμα μία ώρα την ημέρα. Και να το ξεκινήσουμε από τις εντατικές. Άμα πεθάνουνε να πεθάνουνε πρώτα τα γερόντια.Και το καλοριφέρ τι το έχετε στο 3 και στο 4 λέει ο Οικονόμου. Δηλαδή να καίει το πετρέλαιο και να μη ζεσταίνει, είπε ο Οικονόμου.»

Τα λέει κι η Γκάγκα, τι χρειάζεται να στέλνουμε έναν γιατρό στα ξερονήσια; Εν τω μεταξύ τελείωσε η ηρωϊκή αποστολή των γιατρών, τώρα πρέπει να φάνε ξύλο».

Έγινε εκείνη η συναυλία, την πήρατε χαμπάρι; Τόσος χιλιάδες κόσμος δεν το δείξανε τα κανάλια, ε; Τον Ρουβά όμως το πήρανε χαμπάρι την Πρωτοχρονά με πέντε νοματαίους. Αλήθεια στην συναυλία για την ειρήνη γιατί δεν πήγε κανένας πρωθυπουργός ή βουλευτής της κυβέρνησης;», σημειώνει μεταξύ άλλων στην περιγραφή του νέου του βίντεο ο Θανάσης Μιχαηλίδης.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter