Μιχάλης Καρχιμάκης: Υποψήφια για νόμπελ αλχημείας η κυβέρνηση – Πότε τελικά λένε αλήθεια;

Μιχάλης Καρχιμάκης: Υποψήφια για νόμπελ αλχημείας η κυβέρνηση – Πότε τελικά λένε αλήθεια;

Με ανακοίνωση ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης καταδικάζει την πρακτική της κυβέρνησης να αφήσει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας ακάλυπτο μπροστά στα αυξανόμενα κρούσματα κορονοϊού.

Επισημαίνει ακόμα ότι οι ευθύνες τους είναι πολύ βαριές και υπαρκτές.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του:

«Η κυβέρνηση αναδεικνύεται, σε υποψήφια για το νόμπελ της αλχημείας.

Η κυβέρνηση λοιπόν ανακοινώνει πριν λίγες μέρες μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα (fb) διά του υφυπουργού στον πρωθυπουργό κ.Α.Σκέρτσου

Ότι,

1) οι κλίνες ΜΕΘ από 557 έφθασαν στις 1242 (Η αλχημεία των αλχημειών) Οι πρωταγωνιστές του συστήματος υγείας λένε άλλα. Αυτός ο αριθμός δεν υπάρχει.

2) Οι προσλήψεις που έγιναν ανέρχονται σε 12.500 υγειονομικό προσωπικό. Ενώ ο αρμόδιος υπουργός τον Ιούνιο μίλαγε θριαμβολογώντας σε δηλώσεις του για 5.500 προσλήψεις. 

Το παραμύθι λοιπόν, παίζοντας με την υγεία των ανθρώπων πάει σύννεφο. Ούτε να συνεννοηθούν δεν μπορούν. Να μας πει λοιπόν δημόσια και αναλυτικά η κυβέρνηση, και μετά θα επικοινωνήσουμε ,με κάθε δυνατό τρόπο νοσοκομείο νοσοκομείο να το επιβεβαιώσουμε.

α) πόσες κλίνες ΜΕΘ ,όχι ψεύτικες μαϊμούδες, αλλά κανονικές λειτουργούν πλήρως εξοπλισμένες. Δεν θα το κάνει βέβαια ποτέ γιατί ψεύδεται και θα αποκαλυφθεί.

β) Οι 12.500 προσλήψεις(εικονικές βέβαια) κατά τον υφυπουργό στον πρωθυπουργό, πως έχουν κατανεμηθεί, ανά νοσοκομείο ,σε ποιές υπηρεσίες σε ποιες μονάδες;

Και εδώ δεν πρόκειται να πάρουμε απάντηση, γιατί το παραμύθι και το παιχνίδι των αλχημειών σε βάρος της υγείας των ανθρώπων πάει σύννεφο.

Κύριοι της κυβέρνησης το αποτέλεσμα μετράει.

Όλα αυτά που λέτε, τα καταρρίπτει η τραγική κατάσταση και πραγματικότητα, που ζούμε και αντιλαμβανόμαστε κάθε μέρα.

Κυρίως όμως αυτοί που δοκιμάζονται, ασθενείς και προσωπικό μαζί με τις οικογένειες τους.

Όσο συνεχίζετε να ψεύδεστε τόσο περισσότερο θα εξοργίζετε τους ανθρώπους και θα εκτίθεστε, αλλά το τίμημα είναι πολύ βαρύ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter