Μιχάλης Λώλης: Το πρόβλημα δεν είναι ούτε οι πρόσφυγες ούτε οι αναρχικοί

Μιχάλης Λώλης: Το πρόβλημα δεν είναι ούτε οι πρόσφυγες ούτε οι αναρχικοί

Θέση για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στις τάξεις της αστυνομίας πήρε ο γνωστός ακτιβιστής ο υπαστυνόμος Α’ του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας Μιχάλης Λώλης. 

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο αξιωματικός ο οποίος αναλαμβάνει ακτιβιστικές πρωτοβουλίες κατά του ρατσισμού και του σεξισμού, σημείωσε πως «δεν είναι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες το πρόβλημα, ούτε οι αναρχικοί, ούτε οτιδήποτε διαφορετικό δεν επιτελεί τη ”κανονικότητα” σας. Ο κίνδυνος πάντα ήταν και θα είναι ο συντηρητισμός σας, ο φασισμός, ο ακροδεξιός λαϊκισμός, ο ρατσισμός και κάθε ετεροφοβία που αν δεν αναπαράγουν το μίσος και τη βία, τα τρέφουν και τα υποθάλπουν, ακόμα και θεσμικά.».

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Επιτέλους ποτέ θα καταλάβετε ότι δεν είναι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες το πρόβλημα, ούτε οι αναρχικοί, ούτε οτιδήποτε διαφορετικό δεν επιτελεί τη ”κανονικότητα” σας.

Ο κίνδυνος πάντα ήταν και θα είναι ο συντηρητισμός σας, ο φασισμός, ο ακροδεξιός λαϊκισμός, ο ρατσισμός και κάθε ετεροφοβία που αν δεν αναπαράγουν το μίσος και τη βία, τα τρέφουν και τα υποθάλπουν, ακόμα και θεσμικά.

Καταλάβετε το πια, δεν υπάρχουν κανονικότητες, γιατί οδηγούμαστε στην αποκτήνωση της νομιμότητας.

Και κάτι ακόμα. Δεν είναι ένα και δύο, δεν είναι πάντα μεμονωμένες περιπτώσεις, γιατί κάπως έτσι στην Αστυνομία θα καούν και τα χόρτα τα χλωρά, παρότι είναι τα περισσότερα».

Μυστικά & Documento

26/06/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter