Μιχαλολιάκος: Είμαστε νεοναζί, φασίστες και ρατσιστές (Video)

Μιχαλολιάκος: Είμαστε νεοναζί, φασίστες και ρατσιστές (Video)

Αφού εξετάστηκαν όλοι οι μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής, αυτή τη στιγμή το δικαστήριο έχει περάσει στη φάση των αναγνωστέων εγγράφων, δηλαδή την εξέταση του οπτικοακουστικού αλλά και έγγραφου υλικού που έχουν καταθέσει οι δύο πλευρές. 

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων συνεδριάσεων, βρέθηκε στο μικροσκόπιο ο σκληρός δίσκος από τον υπολογιστή του αρχηγού της Χ.Α. Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ανάμεσα σε πολλά στοιχεία, βρίσκονται αρκετά βίντεο, ένα από αυτά από το 2011, καταρρίπτει κάθε ισχυρισμό -όχι μόνο στελεχών, αλλά και ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής- ότι δεν είναι νεοναζί και φασίστες.

«Είμαστε φασίστες, είμαστε νεοναζί, είμαστε ρατσιστές, δεν πιστεύουμε στη δημοκρατία. Θέλουμε να την καταλύσουμε» ακούγεται μεταξύ άλλων σε ορκωμοσία μελών, όπου δηλώνεται ότι θα κρεμάσουν αριστερούς και δεξιούς.

Όπως φαίνεται και στα πλάνα, ο Μιχαλολιάκος και τα στελέχη του απευθύνουν ο ένας στον άλλον ναζιστικό χαιρετισμό.

Σε άλλο σημείο ο Μιχαλολιάκος αναφέρεται στο Ολοκαύτωμα στους Εβραίους με εμετικό τρόπο:

 «… Οι Εβραίοι τη γλιτώσανε, οι άλλοι στη Θεσσαλονίκη πήραν το τρενάκι, πήγανε ταξιδάκι… ένα ωραίο μαγευτικό ταξίδι σε ένα πανέμορφο τοπίο για χειμερινές διακοπές… με ψηλές καμινάδες (γέλια) όπου απολάμβαναν -είχε γράψει ένας φίλος μου ένα κείμενο- … στο βάθος του στρατοπέδου υπήρχαν τα κτίρια με τις ψηλές καμινάδες όπου απολάμβαναν τις μεταφυσικές του εμπειρίες…»

Πηγή video: Ελληνικά hoaxes

https://www.facebook.com/EllinikaHoaxes/videos/2040604609301717/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter